Bahar3521 Yasminella- dün gece uyumadan önce 2 tane aldım akşam 11 de 12 buçukta tekrar kustum çok kötüydüm acilde serum almak zorunda kaldım öyle geçti . ne zaman etkisini gösterir bu ilaç 😔 kızlar gerçekten çok kötüyüm ayakta duramıyorum
Yasminella- Bahar3521 doktor bulantım artınca dozunu arttırmıştı. Gece 2 sabah 1tane alıyordum. Açlık mide bulantısı yapıyor. Tuzlu kraker yada galeta tüketebilrisin mideni boş bırakma
Yasminella- Bahar3521 doktor bulantım artınca dozunu arttırmıştı. Gece 2 sabah 1tane alıyordum. Açlık mide bulantısı yapıyor. Tuzlu kraker yada galeta tüketebilrisin mideni boş bırakma
Seyma61 Bahar3521 valla harika bi ilac ben cok faydasini gordum hamileligimin basindan beri kusuyorum
Bahar3521 Seyma61 ilk kullandığınızda işe yaradı mı bende ilk gün yaramadı serum almak zorunda kaldım😔
[silindi] Bahar3521 prilam benim üzümlü kekim ya😬 gece yatmadan 2 defa alıyordum mis gibi bütün gün geçiyordu ama hemen etki etmeyebilir birkaç gün sabredin🙏🏻 30 haftaya kadar kullandım
asyagibi Bahar3521 Ben yatmadan 2 tane içiyorum faydasını gördüm, yoksa gebeliklerim maalesef ızdırap🤦🏻♀️
ycl4644 Bahar3521 muhakkak için ve düzenli kullanın benim tek kutarıcım leblebi kraker asla fayda etmedi. Şuan prilam sayesinde iyiyim bir gün içmedim diye ertesi gün çıkardım 🥲 siz düşünün çok geçmiş olsun
moooms Bahar3521 8. Haftadan beri kullanıyorum geceleri yatmadan önce iki tane 13. Haftamdayım iyi ki o ilaç var hayta döndüm sayesinde🤭
Seyma61 Bahar3521 yeni basladin bencede gececek dayan ben de bile hala geceleri oluyor mide bulantisi ilaci biraktigim halde