Haticebagci aselirmak3406 İyi günler ben yasak olduğunu bilmeden yedim bişey olurmu acaba yedikten sonra öğrendim
37likanne aselirmak3406 aşerdiğin şeyi bulma yada yeme şansın olmadığında avuç içini yalamak gerekiyormuş. Anneannem öyle demişti bana. Yemiş kadar oluyormuşsun o an. Aşermediğim için gerek kalmadı ama aklınızda bulunsun 😊
Gizemli Evet, midye denizdeki tüm ağır metalleri, kimyasalları barındırdığı için çok zararlı diye biliyorum ben.
Nurr_22_22 aselirmak3406 doğumdan sonra yiyebilirsin canım bende çok severim evimin yanında midyeci var ama doğuma az kaldı sonrasında doyasıya yeriz nasılsa
beyzzsenturkk aselirmak3406 36 haftalık hamileyim en basından beri canım çekiyor ama yemiyorum tutuyorum cunku hamilelikte zararlı oldugunu biliyorum biraz daha dayanın derim agır metal ve civa iceriyor temizliğinden de emin olamıyoruz maalesef ki
Cubukmakarna 3 aylıkken 2 tane yemiştim isteğim gitsin diye:) 2. Hamilelikte biraz daha rahat oluyormuş insan
Smia Benimde bı ara çok canım çekiyordu zararlı diye yemedim ama içimde kaldı bence nefsimizi köreltmek için 1 tane yemeliyiz şuan canım cekmiyo çekse yicem 😇