Asyabuse Mugeliya öyleymiş öyleymiş ödüm koptu 25i duyunca da randevum vardı gittiğimde sordum rahatladım 😂
Nesrinkilicc Lunaaa92 bende yakın zamanda doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum Ayşe hanımdan ve hastaneden memnun musunuz
Lunaaa92 Nesrinkilicc bende yeni değiştirdim 28 haftalıkken başladım :) çok tatlı çok pozitif bi doktor, hastanede güzel temiz bir hastane, ben ilk gittiğim yerin WC sine bakarım gerçekten önemli bi kriter benim için 😂 eğer temizse sürekli daha içim rahat oluyor. Ben ilk bi kaç kez avicennaya gitmiştim ama hiç memnun kalamadım orayla kıyaslanmaz bile
Nesrinkilicc Lunaaa92 avivance den bende memnun kalmadım.özel bir muaneye gidiyordum fiyatlar absürd oldu. Evim yakın olduğu için 34. Haftada değiştirmeyi düşünüyorum Ayşe hocayla devam etmek istiyorum. Fiyat politikasını merak ediyorum açıkçası zorunlu sezeryan 12 isteğe bağlı sezeryan 17 diyor o nasıl oluyor tam anlayamadım
Asyabuse Mfozturk hangi şafaktasınız ben avrupa şafaktaydım aşılama sonrası 3 ay orda takibe gittim ama hastaneden pek memnun kalmadığım için değiştirdim. Odalar aşırı küçük kasvetli gelmişti bana. O dönemde ben 470 muayene parası veriyordum mega medipolde 580 di 100tl için buna katlanmaya gerek yok diyerek değiştirmiştim
larin1213 Mfozturk 500 evler şafaktan bahsediyosanız en son seçeneğiniz orda doğurmak olsun. Ebeler hijyen doğum odası berbat hemşireler ilgisiz çocuk doktoru asabi. Hiçbir yönüyle memnun kalmadım
Lunaaa92 Nesrinkilicc muayene 465₺ nst 85₺ Doğum şöyle mesela siz normal istiyorsunuz işte doğum başlıyor ama bişiy oluyor sezaryan olmak zorunda kalıyorsunuz bu 12bin ₺ ya da planlı bi şekilde ben sezaryan olacağım diyorsunuz tarih vs belirleniyor bu planlı ve isteğe bağlı olduğu için bu da 17bin ₺ :) avicenna da kime gitmiştiniz ?
Nesrinkilicc Ebaa Lunaaa92 Cem bey niyetiyle gittim fakat çok yoğundu kapalı bir kadın doktor ilgilendi bir kez de açık bir kadın doktor toplam 2 kez gitmiş oldum Cem bey randevusuz gidilmiyor çok yoğun zaten ama doktor iyi olsa da yani Cem bey o kadar kalabalık ki odasının önü bir dünya para verip saatlerce beklemek istemiyor insan devlet hastanesi gibi kendine özel muayenehane açsa daha çok para kazanır herkes onun için gidiyor bu kez de ister istemez hastanenin kalitesi düşüyor hastaneyi beğenmedim genel olarak
Aslihanfs Özel muayenehaneye gidiyorum 1,000 tl muayene 24,000 doğum 3,500 özel ebe ücreti var Ekstra ne cıkar bilmiyorum
Mfozturk Asyabuse evt Avrupa yakasındaki şafak hastanesini sordum. Ama muayeneyi şafak tıp merkezine gidiyorum Ayşin hanıma. Hastaneden de ondan da memnun kalmıştım üç sene önce oğlumu dogurdugumda. Şimdi ikinci doğumumu yapicam yine oraya gitmeyi planlamistim.
Mfozturk larin1213 yaa. Ne zmn doğum yaptınız? Ben üç sene önce oğlumu doğurdum orda çok memnun kalmıştım ebelerden de doktorumdan da. O yüzden ikinci doğumumu da orda yapicam diye planladık
3MelekAnnesiiii Asli3461 bu fiyatlari gorunce insanin evde dogum yapasi gelio bune yaa🙄😡🤦♀️🤷♀️ la altin cikarmioruz cocuk getirioruz dunyaya yaptiklari bi bu dogum yaptirmak bu fiyatlar ne ya yaziklar olsun!
Lunaaa92 Nesrinkilicc Ben 33+5 deyim, Cem bey gerçekten iyi bi doktor ben ona Şişli etfaldeyken gitmiştim, siz Leyla hanıma gitmişsiniz sanırım ben hiç elektrik alamadım ondan ağzından laf alınmıyor resmen 🙈 bu hastane güzel ya zaten arada fiyat farkı o kadar değil daha önce orda bi yakınım doğum yapmıştı tabi doktorlar falan farklıydı ama o zaman da memnun kalmışlardı