yagmurefe gunel91 Çamlıca medipolde mecburi sezaryan 8500 olmuş ocakdan önce 5bin civarıydı du şaka gibi iyi zam yapmışlar
AdinsMom gunel91 ya oha bana 8bin zorunlu 11bin keyfi sezaryen dediler detaylı için zamdan önce yani 30 aralıkta aradım 1645deler dün aradım 2600 olmuş kafayı yemişler
Kupeli21 Kagıthanede yasıyorum Acıl bır doktor bulmam lazm doktorum yok doğumum yaklaşıyor buraya yakın kadın doğum özel hastane doğum fıyatı uygun varmı
Bur46 Kupeli21 ben de kağıthanede yaşıyorum başarı hastanesine gidiyorum Kenan Çalışkan çok iyi bir doktor çok memnunum
gunel91 AdinsMom mecbur hastaneyi deyisdim dun basqa hastaneye basqa doktor secdim dogum ìçin boyle giderse yollarda dogurcam
Asyabuse gunel91 neeeyy medipol bağcılar dediğiniz mega dimi 😲😲😲 ay uykum kaçtı resmenn 25 bin neee 11 bindi bu nasıl bir zam eğer 25 olduysa değiştiririm valla bu ne yani kesip dikiyolar alt tarafı ya
gunel91 Asyabuse evet canim 20-26bin arasi doktora gore deyisiyor. Nagihan kaya 25bin sezaryan dedi muhasebede bende hastaneyi deyisdim mecbur
Cherry95 Asli3461 medical park gop. Muayene 850 TL civarı ( zam gelmiş en son ne kadar bilmiyorum) doğum 17 bin TL Özel sigortam var o yüzden bu zamlar vurmadan halledeceğiz çok şükür
minnoskiz- cansualisa isteğe bağlı sezaryen yapıyor mu kendisi bilginiz var mı olursa fiyat yine aynı mı acaba
Seda3425 Asli3461 Esenyurt etik life Hastanesi’ne gidiyorum 4.5 milyardı 7.000 e çıkarmışlar … Sövgülerimle😭
Asyabuse gunel91 canım şimdi çıktım muhasebeden 15.500 dedi doğuma ikiz farkına da 1700dedi benimki zorunlu sezaryen acaba o mu fark ediyor
Busra-hemsire Asyabuse gunel91 Nagihan hocanın mecburi sezaryen fiyatı 15.500 arkadaşlar, 25 bin falan duymadım ben. Hoca sezaryen isteyene zorunlu yazıyor 25 bin ödetmiyor zaten. Muayenesi de 950 tl olmuş. Şahsen ben en az 18 bin bekliyordum fazla uçmamışlar