Semilk05 Kızlar 35 haftalık oldum hurmanın faydasına da inanıyorum sizce bu hafta da başlayayım mı günde 5-6 tane yemeye sizler kaçıncı haftada başladınız
heyzil06 Ben günde en fazla 2 tane yiyorum ya hep 5-6 diye görüyorum 2 tane yeterli değil mi baya iri zaten gün içinde tatlı da yediğimden çok geliyor en fazla 2 bazen 1 yiyorum faydası olmaz mı ki 🥺
Semilk05 heyzil06 bende tatlıyla asla aram yok hiç bir şey yemem ama hurma iyi geliyor diyolwr o yüzden başlayacağım bende sayı olarak 5-6 duyuyorum hep
Edanz53 heyzil06 tek sayı üzerinden yemeye çalış bence son 1 ay kala başlayabilirsiniz yemeye gayet faydasıda var
Tugcelb Bende 34 civarı başladım şuan 36 haftalığız. 5 tane Hurmada adaçayı da tüketiyorum. Egzersiz zaten düzenli yapıyorum içeriğinde squatı kalça esnetici başka hareketleri vs . Bugün kontrolümüz vardır herşey yolunda doğuma dair birşey yok şuan😂
Semilk05 Tugcelb bebeğin pozisyonu uygun mu doğuma yani başı aşagıfa mı bende pilates vs yapıyorum ama squat yapmıyorum doktorlar önermiyor bebek doğum pozisyonu almadan sıkıntı diyolar
Tugcelb Semilk05 bizim doktor bu konuda birşey demedi normal egzersiz programına devam edebilirsin dedi zaten belli aydan sonra bazı hareketleri ister istemez yapamıyosun ( sırt üstü yatarak olanlar vs ) 26.haftadan felan beri baş aşağı her gidişimizde ve bir sorun oluşturmadı. Dünde gittiğimizde aynı şekildeydi başı pervikse yakın ama kanala girmemiş dedi yani herşey olması gerektiği gibi
Semilk05 Tugcelb anladım cnm senin yapman uygun zaten. Dığum kanalına sokmak için fe çok güzel egzersizler var
Tugcelb Semilk05 ben gebelikten öncede düzenli spor yapıyordum gebeliktede aynı şekilde devam ettim. Bu son ayda sadece programımı biraz değiştirdim doğuma yönelik hareketler yapmaya başladım
Semilk05 Tugcelb bende senin gibiyim hatta kros koşucuydum 😂 bende devam ediyorum sürekli aktifim sporun faydası çok severek yapınca da daha güzel
Tugcelb Semilk05 insan karnı büyüdüğü zaman anlıyor sporun değerini, hareket etmek koca göbeklerle zor aktif olmasak demekki yerimizden kalkamazmışız😂