angel4545 Snowel aaaaa çok geçmiş olsun hiç duymamıştım ama bende fetal DNA yaptrdim haftaya amniyosentezim var temiz gelmişti şimdi bebeğin karnında asit var belliki normal değil o yüzden artık inanmıyorum amniyosentez tehlikeli ama sanırım daha güvenilir
angel4545 Snowel daha neler duyacağız ama rast gelmiştim o bebeklerin çocuğu oluyormuş en azından bu güzel bişey normal turnerlarda böyle bir durum yok umarım çok sagolikli bir bebiş olur
Centaurette Snowel Evet hem fetal DNA hem de amniyosentez sonucu erkekti. Erken doğum yapmak zorunda kaldım. Bebeğim yoğun bakımda, yaşarsa daha gelişmiş genetik testleri yaptıracağız. Kendi perinatoloğum mozik turner sadece kız çocuklarında görülüyor demişti.
Snowel Centaurette kaç haftalık doğum yaptınız peki?mozaik turner kız çocuklarında oluyor evet.ama fetal xy gelip amniyosentez sonucu yapılan fish testi xo xy gelebiliyor
Centaurette Snowel 31 haftalıktı ama gelişim geriliği vardı. 23 haftalık gibiydi gelişimi. 700 gram doğdu.
Centaurette Hala yoğun bakımda olumlu olumsuz bir şey söyleyemiyorlar. Bekliyoruz biz de. Ben daha iyiyim psikolojik olarak biraz daha toparladım kendimi. Teşekkür ederim
Mutlukoala Centaurette canım merhaba nasılsın uzun süredir sana ulaşmaya çalışıyorum ben de aynı durumdayım. Senin bebeğin kız mı doğdu erkek mi acaba?
Mutlukoala @Snowel canım merhaba ne zamandır beri sana ulaşmaya çalışıyorum. Online olduğunda bana yazar mısın? Kadınlar kulubünde de shanzalize diye hesabın vardı sanırım oraya da yazmıştım hatta
soosee Snowel Merhaba. Snowel Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun fetal dna arastirirken denk geldim. Allah cokca saglık nasip etsin.. Siz fetal dna neden yaptirdiniz peki? Bana doktor ikili mi fetal mi dedi ikili dedim fetal gerek yok dedim henuz ikilide cikmadi. Yani ikili testinizde sorun ciktigi icin mi gerel duydunuz