Ejce Merhaba Bu durumu ben de yaşıyorum, oldukça az kişide duydum ama aynı şehirdeyiz ve denk geldi.. yaşayan varsa merak ediyorum ben de yorum yaparsanız sevinirim.
Ejce Esrabaydemir adınıza çok üzüldüm.. bana söylenen kromozom anomalisi yok yalnızca fetal dna ile ultrason cinsiyeti eşleşmiyor. Ultrasonda oldukça iyi Bir perinatolog ve yanılma olmaz zaten 3 farklı doktordan da kız olduğuna dair onay almıştım ben.
oyku1908 Ejce Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum bebeğiniz sağlıklı bir şekilde doğmuştur inşallah fetal dna testi yaptırdım iki farklı cinsiyet çıktı siz nasıl bir yol izlediniz
Ejce Momsy410 ben dr aynı durumu yaşıyorum doktorun yanılma ihtimali yok açıkçası hatta ben 28. Haftaya geldim ve 3 doktor da kız olarak belirtti..
Asliormanci Snowel kuzum yanlış bakmışlardır doktorlar görüyoruz doğumda bi baktık cinsiyet değişti diye hep oluyor böyke
Yldzhra İlk kez böyle birşey duyuyorum tekrar test vermişsiniz zaten inşllah sonuç istediğiniz gibi çıkar Allah sağlık sıhat versin
1Gozde1Yusuf- Çift cinsiyet dedikleri bu sanirim her ser de var bi hayir fetal yaptirmasaniz bilinmeden dogcakti ilerde daha sorun olurdu rabbim yardimcin olsunn
Ejce 1Gozde1Yusuf- yok hayır. Çift cinslyetlilik farklı bir durum oluyor. Çift cinsel organa ya da cinsel organ anomalilerine sahip olmak vb gibi durumlar. Bu tanı eğer doğru ise ismi farklı. Swyer diye geçiyor literatürde
Susamtohumununannesi Snowel geçmiş olsun umarım ya doktor yanılır yada rapor. Hangi doktora gitmiştiniz
Snowel Susamtohumununannesi Detaylı ultrason için Acıbadem Mehmet Özgür Akkurt,takip eden doktor Medicana Okan Özden
S1903 Genoksta fetal dna ben de yaptırmıştim. 12. Haftamda doktorum kesin olmamakla birlikte kız bebek demişti. Dna sonucum cok şükür temiz cıkmıştı . Cinsiyeti bize söylemiyorlar yasak old için doktorum öğrenip aramış ve haber vermişti. Fetal dna en güvenli testlerden biri şaşma olasılığı %1 . Alınan kanla bebeğin kanı ayrılıyor kesin olarak cinsiyet kromozomdan cıkıyor.
Momsy410 Ejce dna sonucunda XY ciktiysa nasil kiz oluyor anlamadim. ** okudum simdi swyer sendromunu. Cok ilgincmis gercekten. Bi tedavisi var mi acaba
Centaurette Ejce Merhaba, Kendi başıma gelenleri araştırırken forumda yazılanları gördüm. Bebeğinizin son durumunu merak ediyorum. Sizlere ulaşabilmek için foruma üye oldum.
Ejce Momsy410 kromozom hastalığı oldulu için onarıcı bir tedavi mümkün değil. Yalnızca hormon desteği olabilir bu da yumurta oluşumunu mümkün kılmaz yalnızca adet olmasına etki edebilir.
Rosense Doktorlar amniyosentez önermediler mi? Bende cinsiyet kromozomu anomali riski çıktığında doktorlar amniyosentez yaptırmam gerektiğini söylediler, yaptırdım herhangi bir problem çıkmadı. Amniyosentez çok yüksek oranda doğru bilgi veriyor.
Snowel Rosense bilmiyorum onu yaptırıp yaptırmayacağımı, şu an sadece testin yanlış olmasını bekliyorum
Snowel Rosense merhaba,bana da bugün amniyosentez yaptılar.Bakalım sonuç ne çıkacak bekleyip göreceğiz