Sevimlianne_adayi Ben 2 gün önce test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bugün tekrarladım saniyesinde çizgi vardı fakat o çizgi kayboldu göğüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum ı
ogretmenHnmm Sevimlianne_adayi kan ver bence canim en kesin sonuç en azindan kafan rahatlar. Böyle stres olursun. Adetin gecikmiş miydi? Bir de testi buraya atsaydin bakardik
nursmeric Sevimlianne_adayi hamile kalmak istediğim dönemde olmadığı aylarda dakikalarca testi beklesem de çift çizgi olmuyordu hamile kaldığım ayda sizdeki gibi saniyesinde çizgiler belirdi tek fark kaybolmamasıydı göğüs hassasiyetim aşırıydı daha önce olduğunu fark etmediğim damarları fark ediyordum göğsümde. Yeniden test alın bence ama içim rahat olsun diyorsanız kan verin :) inşallah Rabbim nasip etmiştir
Esoo0698 Sevimlianne_adayi Testi resim atardan daha iyi anlarız. Bide kan vermeden bilemezsin bi kan ver
Sevimlianne_adayi ogretmenHnmm pco var düzensiz adet oluyorum da normalde bu kadar gecikmezdi yumurtlama da bilmiyorum resim bilerek atmadım çünkü negatif