Nursl7 @Smia Bi gidip görücem şuan için fikir ediniyorum çünkü bakırköyde yer yok diyebilirim 😃😃😃😃 afganlardan Suriyelilerden
elvinimmm Smia 22+6 haftaligim evimin alt sokaginda mediplus hastanesi var ilk orda kan sonucuyla öğrendiğimden beri oraya gidiyorum degstirmedim.hem evimede yakin ilerleyen aylardada zorluk çekmem.giris ucreti 180 tl ikiliyi 310 a yaptırmıştım detayli için 700 tl dediler cuma gunu gidicem.gecen ay sordum normal doğum 2500 sezaryen 3500 du ocakdan sonra zam olcak dogumda dediler suan ne kdardir bilmiyorum
Smia Busooo doğada bir Dr varmış erkek adını unuttum ya öğrenim yazayım çok ilgili diyorlar gunduz başakşehir cam sakurada akşam oradaymış
Nursl7 @Smia aynen acillik olduğumda kanuniye gittim doktor çok iyi ilgilendi birde oraya gidiyim dedim bakalım
Gamzeee111 Smia Anadolu hastanesi Özcan bey 350 muayene ücreti doğumda güncellenecektir yeni yıl sebebi ile muhtemelen. Murat kölük hastanesinde iyi bir doktor arayışındayım bende 🥹
Yelizdiyebiri Hrkgllr benımde nereida hanım. Cuma günü yatış verdi. Normal doğum 8 sezeryan 8bucuk oldu
Smia sumblogg ben orda 2 yıl clstm Ahmet hoca çok iyidir şuan hangi drlar var blmyrm ama kalabalık mi yine
Seraykg Aysesen19 siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende Anadolu da uğraş hanıma gittim ilgiliydi ama artan fiyatlar malum
Nur_19 Bende Beylikdüzü medilife gidiyorum, Sendikalı olduğum için 236 TL muayene ücreti ödüyorum yılbaşından önce normal doğum 4.300 sezeryan 5.900 demişlerdi ne kadar zam geldi bilmiyorum ☹️