ikikizannesi__ Aysm2 bende oraya gidiyoru Aişe hanıma bugün mü sordunuz fiyatı benim Şubat’ta dogun 10 bini gözden çıkardım şahsen
Kubra-2121 Bende şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum da doğumumda yaklaştı pek bir bilgim yok benimde
Aysm2 Kubra-2121 bende bu gün arayıp sordum. Bu fiyatı verdiler. Sanırsam sözleşme yapılıyormuş burada var mı bir bilgim yok ama fiyat sabitleme konusunda başka özel hastanede var. Burada da hem sezeryan hemde normal doğuma 8.500 dediler.
Aysm2 ikikizannesi__ bende aişe günenç’e gidiyorum. Bu gün arayıp sordum bu fiyatı verdiler. Doğumum temmuz gibi olacak
Gulsumv ikikizannesi__ nasıl memnun musunuz aişe hanımdan Hacer yavsana gidiyordum onun ameliyatı cıkmıs doktor değiştirmem gerek de36+4 oldum daha bulamadım
ikikizannesi__ Aysm2 biz bunu sormustuk ozaman 6 bucuktu şimdiden ödesek Şubat’ta dogum olacak dedim öyle bir uygulamamiz yok dediler
ikikizannesi__ Gulsumv çok memnunum ikisi kardeş zaten Hacer hanımla. Ben ilk kizimida onda doğum yaptım daha öncesinde dış gebelik amaliyatida olmuştum kendisinde seviyorum doktorumu
Hacerhrmnkya42_ Gulsumv Hacer hanım ne zaman ara veriyor ve tahminen ne zaman döneceğini söyledi bilginiz varmı
Gulsumv ikikizannesi__ eş girebiliyor mu doğuma bilginiz var mı bide doktor numarasını veriyor mu acaba
ikikizannesi__ Gulsumv benim ilk dogumumda pandemi sureciydi eş giremiyordu şimdi sistem nasıl bilmiyorum evet numarasını veriyor
FtmnrTry Hacerhrmnkya42_ hacer hanım 19 ocaktan itibaren yokmuş tekrar mart başı muaneye baslıcam dedi bana ama