Cnselakif Güzel Anneler ve Anne adayları Aranızda internet üzerinden lohusa pijama takımı alan var mı memnun kaldınız mı 😊
EzelUnal18 Cnselakif canım ben instagramda onlineçamaşır.com dan aldım set halinde gecelik pijama sabahlık içinde bugun geldi kargom çok beğendim kaliteli
blackberry118 Cnselakif İnstagram da zerre bebe sayfasindan aldım. Feyza diye bir markanin urunleri cok guzeldi. Lohusa sepeti sitesinden begenmistim zerre bebede 40tl daha ucuzdu.
Aybukealtintas Cnselakif ben internetten aldım, iki tane Türen den aldım birde biroliçgiyimden 3üde görseldeki gibi geldi açıkcası hemde çok kaliteli kumaşları tavsiye ederim 🤗
Fatmasnny Cnselakif canım 2-3 ay önce aldım. benim aldığım zaman 100-150 ₺ gibi birşeydi ama malum piyasa uçtu.
Fatmasnny Cnselakif daha uygun istiyorsan lcw da önden açılan düğmeli pijamalar vardı 60-70 tl gibi onlarada bakabilirsin
Bbebek Aybukealtintas biroliçgiyim de ben de beğendim ama hiç yorum bulamamıştım.Kumaşı ince gibi gözüküyor fotoğraflarda, içini gösteriyor mu ?
Cnselakif Nurcankarakaya canım lohusa sepetindekiler coğu yere göre ucuz bende lohusa sepetinden bir kac tane beğendim ama güvenemedim gerçekten kumaşları güzel mi birde sizin sipariş verdiğiniz ürünler kaç liraydı
Minnakkkk Cnselakif ben lohusa sepetınden uçlu set aldım cok güzel kaıltelı 👍👍 terlıkte almıştım ama terlıgın kalıtesnı beğenmedım gerı yolladım 40 tl ıdı terslik 19 a kendım yaptım daha da güzel oldu 😀
Nurcankarakaya Cnselakif güvenilir valla kalite konusunda ilgi alaka çok iyi yani ben 180 liraya aldım 3 lü takımı canım
istanbulluanne Cnselakif Insatgramdan onlinecamasir.com dan 2 günde geldi 😊 pijama takimi,gecelik,sabahlik set aldim 190 liraydi.
Aybukealtintas Bbebek tam tersi bana gelen baya kalındı ama ordada farklı farklı markalar satılıyor benim aldıgım Feyza diye bir markanındı
rodin123 Benim kızım kışın ortasında şubat sonunda gelecek kalınlık konusunda bi türlü karar veremedim birde suan 24 haftalığım kaç beden aldınız şimdiye kadar 5 kilo aldım beden konusunda nasıl alıyorsunuz internetten ?
Mervebtnrr rodin123 bende geçen gün tesadüfen bi yerde indirim gordum aldım 3 lü takim 190 liraydi 100 liraya aldım S bedendi esnek oluyo zaten onlar alt pijama ayarlanabiliyor belden canım
Bskogzhn Cnselakif https://instagram.com/lohusam_com?utm_source=ig_profile_share&igshid=1l63jwn8aa4wq çok memnun kaldım yeri yumsacık ve görüldüğü gibi geliyor cok hızlı kargo.. hatta ben bedenini değiştim cok güzel ilgileniyorlAr
Bskogzhn Cnselakif ürün elime geldi canım bi daha hamile kalsam yine burdan alırım hatta annem kardeşinede burdan alırız dedi ürünleri cok kaliteli ve ilgililer