Elif-mrl Kızlar merhaba geçen hafta Salı günü doğum yaptım. 6 gün oldu bugün. Ama hala geçmeyen ağrılarım var ve çok bunaldım dik yürüyemediğim için sırtım çok ağrıyor. Bu ağrı nezaman geçiyor benim gibi olanınız varmı içiniz de 😭
Kleopatra- Elif-mrl Bünyede bünyeye fark gösteriyor bu durum. Mesela ben 1 haftada ayağa kalkmıştım sadece otururken ve kalkarken sızı giriyordu o kadar. Oda asla dayanılmayacak gibi değildi çok hafifti. Bol bol yürümeye ve dinlenmeye gayret edin. Elbet geçecektir. Geçmiş olsun 🌴
yinehamile Elif-mrl benim ortalama 25 günü bulmuştu, ama dikişlerim enfeksiyon kapıştı o yüzden uzadı.
Busra1290 Elif-mrl çok geçmiş olsun benimde toparlamam 2 haftadan fazla sürmüştü😔 Hiç iyi olamayacakmışım gibi geliyordu ama bir sekilde geciyor ve unutuluyor .azcık daha sabredin inşallah en kısa zamanda toparlarsınız 🌸
Usnac1995 Canım benim daha yenisin dur :) yataktan tam manasıyla sürünmeden kalkabilmem 7 günü bulmuştu . 7 gün sonunda artık oturduğum yerden kalkabildim . Ama kambur yürümem nerdeyse 10-15 günü buldu zamanla geçiyor hiç merak etme. 3 aylık oldu bebeğim.
Busem3535 Elif-mrl ağrıyı tarif etseniz nasıl bı ağrı mesela bende sezeryan olucamda katlanılmaz bı agrimi
dilinkopsunemi-bisus Busem3535 kendinizi korkutmayın 3. Gün sezeryan olalı tuvalete vs kendim gidebiliyorum oturup kalkabiliyorum. Acı eşiğine göre değişiyor güzelce istirahat ederseniz hızlı toparlarsınız endişe edecek bi durum yok her bünye farklı sonuçta 😊😊
Melisemir Bende 15 gün sürmüştü bahsettiğiniz ağrı kambur durmaktan sırt ağrısı da çok olmuştu. Benim adam akıllı dimdik yürüyüp sağlıklı hissetmem bir ayı bulmuştu ama herkes farklı bir haftada normale dönenler de var