Kızlar bugün kontrole geldim nst de sancım çıktı 40 40 60 üç tane, doktor serviks kısalmış dedi aşağıdan muayene etti yumuşamış açılma 1 cm var yok arası dedi. 33+6 yım doğurursan da doğurursun ne olacak dedi. Ben de niye öyle diyorsunuz daha erken ciğer geliştirici falan yapacak mısınız yatış mı verirsiniz ne yapalım dedim. O direkt muayeneyi bitirdiği için. Ben öyle deyince bir daha nst çektir sonra bi düşünürüm dedi. Çektirdim nstde sancı çıkmadı. Kağıdı verdim direkt reçete verdi ilacı al kadın doğum acile in aşağı yaptır 24 saat sonra tekrar yaptır dedi. Başka hiçbir şey demedi sordum ben aklımdakileri yine de. Neyse kadın acile indik reçeteyi eşim ben alıp geleceğim siz kayıt açın diye konuştu. Dediler ki biz 5 yıldır hiç böyle bir şey yapmadık bir yanlışlık var. Nasıl yani dedik. Dediler yatış yapılması lazım takip edilmesi lazım serviks ve nst. Böyle ayaktan yapılmaz dedi. Dedik hoca öyle dedi perinatolog bir arayın. Aradılar o arada hemşireler kendi aralarında hiç bu iğneden yapmadık diye konuşuyor ben çok güvensizlik hissettim. Doktor yapılsın demiş eşime git al dediler ben bekliyorum. Daha önce bu iğneyi yaptıranlar nasıl yaptırdı acaba tehlikeli mi? Yatış vermeden yapması doktorun normal mi? Yaptırıp eve gideceğim ama korktum.