Gokce16 Kizlar merhaba 2. Ye hamile olduğumu öğrendim ilk yavrumu Esentepe de doğum yaptım şuan 2 yaşında ama şuan fiyatlar öyle artmiski şaşırdım kaldım hangi hastanelere gidiyorsunuz muayne ucretleri doğum ücretleri ne kadar yardımcı olur musunuz
Eceecim Gokce16 hayat hastanesi. 1 hafta öncesine kadar 390 liraydı muayene. Yeniyıl sonrası zam gelmiş olabilir 🤭 bebeğiniz hayırlı olsun ☺️☺️
YLD_95 Gokce16 Nev Anadolu hastanesi Murat Kadıoğlu canım. Yılbaşından önce her iki doğum şeklide 7 binmiş. Muayene 415 ti. Şimdi ne oldu bilemiyorum herkes zamlı diyor 9 Ocak ta tekrar nasipse randevum gidince gorcez
Hurmuz16 Gokce16 ben hayat hastanesi yanında tüze plaza var oraya gidiyorum 500 lira muayene ücret embiye Yılmaz kendi muayenesi var tavsiye ederim
Gokce16 YLD_95 murat bey çok iyi bı doktor evet biliyorum yine diğer hastanelere göre iyiymiş o fiyat olarak 😊
YLD_95 Gokce16 evet canım bide bana en yakın o gerçekten nilüfer çevresinde hem bilgisine güvenilir hemde fiyat olarak uygun kendisi var. 😊 Bir de bir arkadaşım Nev esentepe de Neşe hanımı çok önerdi. Onun içinde çok iyi diyorlar bilgin olsun 🌺
Gokce16 YLD_95 AA evet biliyorum önceki gebeligimde Esentepe onur ozdenogluydu doktorum.malesef o gidince çok üzüldüm neşe hanımda duymuştum teşekkürler 😊