Serraninannesi53 Merhaba kızlar bu sabah zar zor Zeynep kamil hastanesinde detaylı ultrason için randevu aldım. Doktor Habibe Ayvacı Taşan. Bu doktora gidipte memnun kalan varmı acaba ilgisi alakası nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.
cennetinsusu Serraninannesi53 Çok iyi uzman olduğunu okumuştum ayrıca bizzat kendisi ilgileniyormuş hastalarıyla nasıl aldınız? Valla alamayınca sinir oldum bugün 😂
GamzeMeryemm58 Serraninannesi53 gitmedim bende o hasteneye gidiyorum ama çok iyi olduğunu duydum hatta bende 5 ay kontrolü için ondan randevu alıcam :)
Serraninannesi53 cennetinsusu valla kaç gündür uğraşıyorum bende sinir olmuştum. Alarmı 9.55 e kurdum bütün bilgileri girdim tam 10.00 da tıkladım aldım rastgele. İnanın saate tarihe doktora bile bakmadan aldım sonradan bilgileri öğrendim 😂
cennetinsusu Serraninannesi53 Bende aynı şekilde yapıyorum ama bazen geç açılıyor gıcık oluyorum yaa bende uğraşıyorum bayadır inşallah alırım 🌸
Serraninannesi53 cennetinsusu senden başkada doktor için yorum yapan olmadı teşekkür ederim valla. Görümce elti kaynana postu açmış olsaydım doluşmuşlardı. Bilgi amaçlı bişe olunca kimse kaale almıyor.
Serraninannesi53 GamzeMeryemm58 ben normalde özele gidiyorum. Detaylı ultrason için o hastane randevu aldım. Doktor da inşallah iyidir bakalım şansıma artık :)