Cerenuznglu Kilo alışı tek gebeliğe göre ikizlerde daha farklılık gösteriyor , sizler hangi aşamada kaç kilodasınız ? 🥰
Survivor Cerenuznglu 35+3 um 5.haftadan berı hergun kusuyorum 1kılo dahi almadım aksıne 14kılo verdım🥺
Asyabuse Cerenuznglu 29+3teyim 5 kg aldım kilo alamıyorum iyi bişey bence tabi ama insan niye diye de düşünüyor en başından beri ne tiksinmem oldu ne kusma ona rağmen bu kadar aldım. Çok şükür bebişler iyi
Sisilla 15+1 4 kg aldık bizde ☺️ Karnınızın büyüklüğü nasıl acaba tek gebeliğe göre erken büyüyor değil mi ☺️ Benim 3.5 aylığa göre daha büyük görünüyor ikiz olunca normal sanırım ☺️☺️
Cerenuznglu Survivor Zorlu bir süreç olmuştur senin için 😔 bebekler sağlıklı iyi olsunlar yeter , önemli olanı o 🥰
Cerenuznglu Asyabuse demekki kişiden kişiye değişiyor 🤔 anne Sağlığı açısından ne kadar az o kadar iyi tabi
Survivor Cerenuznglu asırı zorlayıcı ve yıpratıcı bir surec denemedımız ılac serum hastanede yatmalar felan hiçbiri fayda etmedı
Cerenuznglu Survivor canım benim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 ben de halâ prilam kullanıyorum bulantı için
Nzl38 Cerenuznglu yarın doğuma giriyorum 37 haftalık olacaz 26 kilo aldım hiç takmadım kiloyu tadını çıkardım yoksa aylar geçmez stresle sağlıkla kavuşalım da inşaallah kilo verilir 62 ile başladım 88 kiloyum 🥰
Driia İlk gebelikte tek 17 kilo aldım ikizler de 27 kilo aldım 34+5 doğum yaptım 2 buçuk aylıklar 17 kilo verdim kaldı 10