hemsireacemianne Kizlar bebeğime özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama bu konuda çok bir bilgim yok yaptırananız var mı ? Hangi sigortaya yaptırdınız acaba . İçindekiler nedir. Aşıları karşılayan bir sigorta istiyorum
2022bebeki hemsireacemianne Ben de yaptırmak istiyorum Allianz yaptırıyoruz kendimize de tek bildiğim annenin de sigortali olmasi şartmis sanırım bebege yaptırmak için. 10 muayene hakki var bizdekiler gibi aşıları bilmiyorum
Ahuum hemsireacemianne doğuma az kaldı. Kendime yaptım . Cocuk doğduktan snra cocuga yapılabiliyor . Fark ödeyip onuda sigortalı yapıcaz
hemsireacemianne 2022bebeki yaa anneye zorunlu kılındığını bilmiyordum .benim asıl amacik aşıları kapsaması aslında .başka Yaptiranlar inşallah bilgi verir . Fiyatı biliyir musunuz acaba
2022bebeki hemsireacemianne Güncel fiyatlari bilmiyorum maalesef yılbaşından sonra da zam geliyor 🥺 Sigortacimiza soracağım doğumdan sonra artik Şubat da bitiyor benimki de
Sevilylmz60 Ahuum peki nasıl yaptırdınız bende düşünüyorum ayriyetten çocuk içinde düşünüyorum ücretleri nedir