iremipek Deletedmom2224 Gerçekten öyle sinir oluyorum ya Anne baba karar verir karışmak ne alaka bir de ağlıyomuş kocaman adam ağlanacak ne var
Gmzcngi Ben anlamıyorum bu kayınpederlerin ısrarını 6 aylık hamileyim bende sıkıldım kendi adını istemiyo ama ilk başta cinsiyet belli olmadan erkek olucak yiğit olucak ismi biz koyucaz bizde öyle diyodu cinsiyetini öğrendikten sonrada şimdi tutturmus ömer olucak diye gecen biri adı ne olucak diye sordu ömer olucak dimi dedi bana bende hayır baba eşimle beraber karar vericez daha arastırıyoruz dedim cokta bozmak istemiyorum ama sabrım tasıcak birgün diye korkuyorum😩 eşim gecen snirlendi sen cok düsünme bunları onlar bizim işimiz dedi ama yok anlamıyo o yüzden bende takmıyorum pek he he deyip geciyorum🤭☺️
Gmzcngi Senveben heeeh kendi kayınpederim gibi bir kayınpeder buldum sıkma canını canım he he de gec. Bana gecen siz ne koyarsanız koyun ben ömer diycem dedi bende senbilirsin ama ömer olmuycak dedim ona direnmeden koymamı istiyo ama zıtlasıcam sonuna kadar
Ygtzynp Bebekler anne karnından itibaren duyarmıs hissedermiş.aylardır bebeğime belirledigimiz isimle seslendim önceden konusmuş olmalıydık bunu belirleyip degiştirmek dogru değil dersin.asla ben istemiyorum vs deme.farklı açılardan anlat.
Deletedmom2224 iremipek vallahi ya çocuk gibi insanlar sanki çok muhterem isimleri varda bir de diretiyorlar çok gıcık oluyorum böyle konularda
Deletedmom2224 iremipek taşıyamıyor tabiki eski isimler çok ağır geliyor çocuklara allah akıl versin bu insanlara inşallah ne diyelim