Elcintugce Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir şey sormak istiyorum özellikle 6 haftalık olanlara. Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz bulantı kusma vs var mı ? Bende hiçbiri yok korkuyorum tutunamadı mı diye ki doktora haftaya gidicem işimden dolayı
Ozgurdidem Elcintugce bende bugün6+1 oldum ara ara kasık agrısı dısında hiçbir belirtim yok aynı seyi düşünmüşüz 😊
Edirefp Elcintugce hiç korkma canım bazı anneler hiç bir belirti yaşamıyor ve genelde 6. Haftadan sonra başlıyor bulantı. 6+4deyim 6+1 de kalp atışını duyduktan sonra belirtiler başladı
MucizemE Elcintugce ben 6 haftalıkken bel ağrım vardı bulantı felan yoktu ama 7nci haftamda mide bulantım şiddetli bir şekilde başladı şuan 9 hafta oldu hala devam ilaç alıyorum o derece herkesin aynı olmuyor canım benim annem bu irkilseymiş ona benzemişim sanırım
Elcintugce Annemde çok rahat geçirmiş hamileliklerini ama işte insan korkuyor çünkü ben doktora gittiğimde daha 3 haftalıktık kan değerimde düşüktü çok yeniydi Yani endişelendim biraz
Gzmburcu Elcintugce korkma bende 6+6 oldum bügun bende hiç yaşamadım taki 6+3 e kadar her hamilelik bir olmuyor sıkıntı yaşamıyorum diye korkma ❤❤
Aszlii 6+2 Mide bulantisi , halsizlik, bel agrisi, mide agrisi sabahlara kadar yatamiyorum cok kötü🤢🤢