Tugce1506 bihterquenn ben DP nin sülfatsız şampuanını kullanıyorum , okay keratinli saç maskesi ve rise And shine keratin sütü kullanıyorum 🤗
Dlkzz bihterquenn valla gülenler olabilir ama ben dalin kullanıyorum vazgeçemiyorum cok güzel kokuyor ve yumuşacık oluyor saçlarım 🤭
NM_mom Ogx biotin collagen şampuanını yaklaşık 1,5-2 senedir kremiyle beraber kullanıyorum memnunum saçım zaten gür ama duştan çıktığım da söndürmüyor dolgun duruyor🌸
Tugce1506 bihterquenn hamilelikte saf keratin çok tehlikeli zaten normalde de kimyasal olduğu için tehlikeli. Ben okay maske kullanıyorum duştayken keratinli zaten o da saçı parlak gösteriyor 150 TL yaklaşık 7-8 ay gidiyor haftada 2-3 kez kullanıyorum saçımı şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra okay maskeyi sürüyorum beş dakika tutup yıkıyorum çıkıyorum eğer yapmadıysam üşendiysem 7-8 dk bekletiyorum diyelim ki duşta çok kalamayacaksın hani acil çıkman lazım saçın kuruyken sür duşa girene kdar beklesin ben bazen öyle yapıyorum evi toplayana kadar duruyor saçımda duşumu alıyorum.. keratin sütünü de duştan sonra kullanıyorum yumuşacık yapıyor mis gibi kokuyor ikisi aynı da süper ama maddi olarak bir tane alabiliyorsan okay maskeyi alabilirsin zaten o da saçını kolay taramana parlaklık yumuşaklık yapıyor
bihterquenn Dlkzz en güzeli mis gibi kokarim dalinle ipek gibi saçlarım 🥰🎈🐥🐤 bende pantane kullanıyorum 🌺
mucizebebegimmm Dlkzz yaa bir ara bende dalin kullandım ama inanılmaz sertleştiriyordu. Ve normalde saçımın yapısı da yumuşaktır.
Dlkzz bihterquenn daliiinnnn hahaha ne güzel yazmışsınız bayılıyorum kokusuna vazgeçilmezim 😂😂❤️❤️Pantane de muhteşem canım
Dlkzz mucizebebegimmm Sacın yapısına göre değişiyor demek ki canım ben memnun kaldım yumuşacık oluyor bebek gibi 😂😂
mucizebebegimmm bihterquenn saçlarım da inanılmaz kaşıntı vardı bir arkadaşımın önerisiyle prozinc adındaki şampuanı kullanmaya başladım. Pembemsi lisansı rengi