Firdevs_27 merhaba, 28.hafta hamilelik dönemdeyim bebeğimin boynuna kordon dolanmış. Bu durumla karşılaşan var mı?
11115 Firdevs_27 merhaba , ben 38 haftalık oldum, benimde bebeyimin boynuna 2 defa dolanmış, doktor bilmeseydik sorun olurdu doğumda ,, şimdi biliyorum hiç endişelenme dedi, o kordon zaten boynunu sıkacak bişey deyilmiş
Prenses_im47 Firdevs_27 şu an bende öyleyim 37. Haftadayım doktor hem normal doğum hemde sezeryan için hazırlık yapacağını söyledi Allah korusun her türlü riske karşı hazırlıklı olalım dedi. Ama genelde bi sıkıntı olmuyormuş 2 gebeden birinde görülüyor dedi senin ki daha var inşallah belki çıkar o zamana kadar hayırlısı neyse o olsun 🤲❣️
Hatice08 Firdevs_27 ben 30 haftalık hamileyim benimde bebeğimin boynuna kordon dolanmış ilk gebeliğimde olmamıştı bu ikinci biraz tedirginim :/
melikesenq Kordonun dolanmasından ziyade düğümlenmesi tehlikeli diye biliyorum boynuna dolaşması o kadar risk teşkil etmeyebilir 3 kere dolaşan da var kan akışı kesilmediği sürece sorun olmuyormuş hareketlerini takip edin bence
deryabade Firdevs_27 selam , ben de bugün detaylıya gittim. Benim kızımın da boynuna dolanmış 2 tur . Sizinki geçti mi herhangi bi sıkıntı oldu mu