kupp kizlar 11+5 hamileyim ikili test yapilcak kayseride işinin ehli bilgili, gittiginiz, tecrübe ettiginiz doktorlar kimler önerir misiniz lütfen💫
Citlembikannesi kupp merhaba. Ben ikili testi yaptirmadim sadece 21. Haftada detayliyi yaptirdim. Cok şükür onda da degerler normal cikti. Baska da test yaptirmayi dusunmuyorum. Doktoruma da soyledigimde iyi yapmissin dedi. Ikili cok da gerekli degil bence
sb0408 Normal takibimi Hüma Hastanesinde yaptırıyorum ama ikili testi Şehir Hastanesinde yaptırdım. Cevat Cündübey’e gittim memnun kaldım
HappyEnd-88 kupp Özel Erciyes Kartal Hastanesi Bihter Senem Feyzioğlu doktorum gayet memnunum tavsiye ederim
Esracaa1 kupp Erciyes te zerrin avul a yaptırmıştım çok memnun kaldım 13 haftalıkken bebeğin her yerini tek tek göster di
Bahrr kupp Hüma Hakan kaya çok memnun kalmıştım ameliyat falanda oldum. Şehir değişikliğinden ona gidemiyorum ama sonuçları hep atıyorum yardımcı oluyor doğuma da yine ona gideceğim.
Haticelisa kupp ikili test kan alip normal ultrasona bakiyolar. Detayli icin dr secseniz daha iyi olur