Byzsrn Siz unuttuysanız ben kendimi size hatırlatayım tedaviyle bebeği olan ve sizin yüzünüzden kaybeden Beyza ben. geçen sene bugün gece 12 de sancıyla hastaneye geldiğimde 41+1 haftalık hamileydim riskli bir zaman dilimi olduğunu siz benden iyi bilirsiniz ve bebeğim yaşıyordu gece sıcak yatağınızdan kalkıp gelmek zorunuza gittiği için sizi arayan ebeye parol içsin sancısı sıklaşınca gelsin diyerek eve gönderdiniz sabah 7 buçukta tekrar geldiğimde bebeğim hala yaşıyordu ve siz yine yoktunuz yapılan lağman sırasında bebeğimin kalbi durdu 8 de ve siz tam kırk dakika sonra geldiniz ben ölü bebeğimle o masada tam 2 saat kaldım ve bir senedir hala her gün aynı tramvaları yaşıyorum sizin vicdanınız bir an bile sızlamıyor eminim. ben o kadar acı çekmeme rağmen Allahtan size evlat acısı vermesini bir kere istemedim bu acıyı düşmanıma bile vermesin çünkü. bu dünyada bir kere bile yüzünüzü görmek istemem ama rabbimden öbür dünyada bizi yüz yüze hesaplaştırmasını ve bana yaşattıklarınızın cezasını vermesi için her gün dua ediyorum
Hfk25 Byzsrn şuan ne diyeceğimi inan bilmiyorum . Bende konyadayim ve medovada güler hanımda doğum yaptım 1 sene önce. Şuan 2.ye hamile olduğumu öğrendim. Ve mesajını okurken ağladım. Rabbım sana sabır versin . Evlat acısını bilmiyorum belki yaşadıklarını anlayamam ama bi anne olarak kendimi senin yerine koydum . Eğer kizmazsan birsey sormak isterim bu konuyla ilgili şikayetçi oldun mu
papatyadenis Byzsrn Allahım sabır versin kimseye yaşatmasın yeni doğacak yavrunuza uzun ömür versin Rabbim..
Fatmalardanbiri Byzsrn Allah sabırlar versin yeni doğacak yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Tam da Fuat Demire gitmeyi düsündüğüm şu günlerde bu yaşadığınız kötü tecrube beni kararsizliga itti
Byzsrn Hfk25 Hfk25 yok olmadım çünkü şikayetçi olursam otopsi yapılması gerekiyordu bir kere bile öpüp koklayamadığım yavrumun o küçücük bedenine otopsi yapılmasına gönlüm razı olmadı ben hesabımı öbür dünyaya bıraktım
Kyy01 Offf keşke sabah başka bı hastaneye gitseydiniz özeller kabul etmez ama devlet ederdi Allah sabır versin tekrar yasatmasin
Hfk25 Byzsrn nobetci doktor müdahale etmedimi benim hamilelim riskli geçti bi kaç kez kanamam oldu ve çok güzel ilgilendikleri doğumda da aynı şekilde. Şuan ki hamileligimde inanın korkmaya başladım.
5401 Byzsrn çok ama çok acı bir durum başın sağ olsun kuzum rabbim yaşatmasın kuzum bir daha bnde büyük şehir Hacer yavşana gidiyorum iki defa erken doğum riskin den yattım ve gerçekten cok ilgilenildi bu tür şeyleri lütfen cok cok araştırın rabbim herkese hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin
Byzsrn Fatmalardanbiri amin cümlemize sağlıkla versin inşallah .. ben çok araştırdım hiç kötü yorum yapan yoktu böyle bi sorumsuzluk yapacağı aklımdan geçmezdi çok güvenmiştim ama bize yaşattıkları ortada rabbim kimseye böyle bi tecrübe yaşatmasın
Byzsrn Fatmalardanbiri gerçi acı tecrübeler yaşayan insanlar çok yazamıyorlar ben bile fuat bey hakkında bir sene sonra yazabildim içimdekileri
Byzsrn Dark maalesef yoktu hastanenin sadece acil bölümünde nöbetçi doktor oluyormuş medova hastanesinde bir sene geçti umarım bu saçma sistemi değiştirmişlerdir
Byzsrn Hfk25 hafta sonuydu yoktu siz ne zaman doğum yaptınız bilmiyorum ama ben 2 ocak 2021 de yaptım
Hfk25 Byzsrn 14 ocak 2022 de yaptım bugün bi arkadaşım fuat demire gideceğini söyledi sizin durumunuzu söyleyince çok şaşırdı ben bile şok oldum
Sinemce__ Byzsrn Allah sabır versin cennette seni bekleyen bir yavrun var şefaatçi olsun sana çok acı bir durum çok üzüldüm, şikayetçi olmadınız mı peki doktorun tepkisi nasildi, ben de Konyada yasiyorum ve tedavi için fuat demiri onermislerdi
Byzsrn Sinemce__ otopsi yapılması gerektiği için şikayetçi olmadım doktor doğumu yaptırdiktan sonra ne kontrol için geldi ne de bir başsağlığı diledi hafta sonu olduğu için doğumu yaptırıp hastaneden kaçtı