Gamzecem Merhaba arkadaşlar Bahçeşehir Liv hospitala giden arkadaşlar var mı yeni fiyatlardan haberiniz var mı acaba doğum muayene ayrıntılı ultrason vs
moooms Gamzecem ben gidecektim müberra namlı kaleme muayene fiyatını 4 ay önce aradığımda 800 tlydi şuan kesin 1200 olmuştur o yüzden medicanaya gittim beyliküdüzü ve doktorumdan çok memnunum Anadolu sigortadan yararlanıyorum ama🌸
Gamzecem BusElif muayene 700 kusurdu zam yapmışlar o zaman ben yakın zamanda gitmedim Şubat’ta gidicem ayrıntılı ultrason için ama doğum 21 bin biraz fazla değil mi ya 😒
Simonetta Vadistanbul liv 50bin istiyor sezeryana. Muayene de 1500olmuş sanırım 🤦🏼♀️ Hastane değiştirmeyi düşünüyorum ben de
Gamzecem Simonetta bölge bölge fiyatlar değişiyor malesef ama çok fazla 50 bin ne gerçekten yazık ya herşeye zam geldi
Simonetta Gamzecem fahiş bi fiyat istiyorlar gerçekten ve bunu öğrenmek için de defalarca aramam yalvarmam gerekiyor resmen. Hemen fiyat vermiyorlar. Arıycam deyip aramamalar, telefonu yüzüne kapatmalar…
Gamzecem moooms benim doktorum op.dr. billur kupelioğlu 🥰 çok ama çok memnunum saolsun gerekli indirimleride sağlıyor 720₺ muayeneye biz 535₺ ödüyorduk site indirimi sağlanıyordu . Şimdi ne kadar oldu bilmiyorum Şubat ayında gidicez
Gamzecem moooms ve muberra hanım doçent muayene fiyatının yüksek olması normal dediğim gibi değişiyor doktordan doktora ve yanlş bilmiyorsam tüp bebek alanında uzman
Tugbactnn Ben de müberra hanım takipliyim 800liraydı muayene ücreti şimdi zamlı 1000lira olmuş. Tekrar zam geldi mi bilmiyorum. Doğum vs ücreti hiç bilmiyorum.
Gamzecem Simonetta çok şükür Bahçeşehir Liv hospitalda öyle birseyle karşılaşmadım doktorumda veznedeki arkadaşlarda çok güler yüzlü çok çirkin davranış gerçekten kendi kalitesini düşürüyor hasta memnuniyeti çok önemli çünkü