Bebek2535 Reyhantemurtas sizin doğum ücreti ne kadar bende Sümeyra tatara gidiyorum zam gelmiş sanırım egepolda yaptırıyor oda
Reyhantemurtas Bebek2535 Yeni ücretlerden haberim yok yılbaşı sonrası değişecekti ne kadar olmuş ki muayene ücreti Sümeyra hanımda çok iyi çok tatlı güleryüzlü
Skrn1 Mammy123 Şükran hoca çok farklıdır o başka bir hastaneye gitse oraya giderim 12 yıldır tanıyorum kendisini 18 yaşından küçüktüm hastalığımı iyileştirdi Egepol tercihim zaten doktordan kaynaklı ama detaylı için bende o o şekilde ödedim 815+muayne ücreti sorun hastane yönetimi bence ben ilk hamile kaldığımda 300 küsür bişeydi 2-3 muayne sonra 415 oldu 100 lira 150 lira zam yapsa neyse cidden cılkı çıkmış benim doğumuma 2 ay var başında olanlar için zor
Mammy123 Skrn1 aynen öyle çok doğru söylüyosun sorun yönetimde benimde bir ayım kaldı aynı şeyleri yaşamışız başından beri oraya gidiyorum şimdi bir ay için iki katı ödemek insanı sinirlendiriyor ister istemez
Skrn1 Mammy123 Senin daha az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı kabul etsin 🙂 benim ilk gebeliğim bir daha çocuk istersem doğum sigortası yaptırmak çok çok daha akıllıca şimdi kızım doğsun ona da yapıcam egepole daha fazlası vermek istemiyorum
Mammy123 Skrn1 amin seninde inşallah 🙏 biz normalde yaptıracaktık ama planlı bi gebelik değildi şimdi diyorum keşke yaptırsaydık
Skrn1 Mammy123 evet benimde öyle nasipse ötekine inşallah Anadolu sigorta allianz sigorta egepol ile anlaşmalı görüşmeyi düşünüyorum bebek içinde hayırlısı artık 🙂
ballibocek Mammy123 benim doktor muayenesi 950 idi ve nst ile beraber 1150 ödüyordum, şimdi nakit 1450 ve kk 1850 dediler, gittim nakit çektim ödedşm :))) neyse ki doğum için sigortayı geçen sene almıştık!
fasulyeveannesii Mammy123 merhaba egepoldeki doğum ücreti 14 demişsiniz yA sgk indirimli hali mi , bir indirim oluyor mu doğumda da
Gozde1225 fasulyeveannesii evet sgklı ücreti bu fiyat . Doğum 14 bin muayene 685 olmuş güncel ocaktan itibaren