mine3444 Saçma gelebilir ama ilerde evlenecek 😂 babasının soyadını kullanmak isterse zor olur. Örneğin, Eslem Nisa Çelik ve koca soyadı 😂😂 Ben iki isimden vazgectim
Czn2105 mine3444 ismim iki tane ailemde eşiminde soyismini kullanıyorum gayet normal ve şık duruyor tercih meselesi bence 😊 sınavlar vs artık kodlanmıyor direk önüne geliyor zaten bir zorluk yaşamadım hiç
Papatyaa_01 mine3444 yani çoğu isimlerde tek isim daha mantıklı :) biz Leyla koycaz bazen ikinci isim düşünüyorum ama Leyla zaten tek başına anlamlı bir isim birde ikinci isim olmasın o zaman ne anlamı kaldı Leylanın :)
Beyza44 mine3444 ayy bu ben 🤦 babamın soyadını almak istiyordum ama iki isim + eşimin uzun soyadı derken benim hayaller suya düştü 🤷 hep diyordum ikinci kız olursa tek isim koyucam diye içimde kaldı ❣️
mine3444 Papatyaa_01 ayyy Leyla ismine bayılıyorum ama annemlerin bir akrabası var. Annemler kuzenler teyzeler ondan nefret eder. Kadının adı Leyla🙄😂😂😂 Leyla koyacam dersem doğmamış çocuktan nefret ederler diye eledim. Allah bağışlasın şimdiden. Harika bir isim
Papatyaa_01 mine3444 teşekkür ederim sizin bebişinizide Allah bağışlasın 🤲🥰 benim çevremde Leyla yok birazda o yüzden istedim ve şarkılarda felan geçince hoşuma gitti :) 🐣
Deletedmom_27 canim kulagina iki isim yada gobek adi olarak ikinci isimi verirsin kimlige tek yazrsin
Arzerskn mine3444 tatlım sakın iki isim koyma 😂 bak benim adım ne…ar…er….ba… iki isim iki soy isim diğer arkadaşın da yorumunda yazdığı gibi bende baba soyadımdan vazgeçmedim çünkü eğer kızında böyle düşünürse ilerde çok zor olur☺️ kendim zorlandığım için benim iki kızımında tek isim hatta sadece 4 harf o kadar yani😂
Summerwine mine3444 canım kızıma bende iki isim düşünüyordum ama mantıken düşününce herkes tek bir isimle sesleniyor.Bir de ailenin kullandığı farklı çocuğun ilerde sosyal hayatında kullandığı farklı oluyor çoğu zaman.Senin dediğin sebepte çok mantıklı o yüzden tek isim candır☺️
tugbacns mine3444 iki ismim var eski soyismim de uzundu oyüzden eşiminkiyle birlikte alamadım maalesef kendi soyismimi de kullanmak isterdim ama çok uzun oluyordu hoş durmuyordu o yüzden bence tek isim koymak daha iyi ben de kızlarıma tek isim koyacağım inşallah ☺️
Merveofs Ben de tek isim istiyordum ama iki isim oldu kızımın isteği fikri ne olur bilmiyorum ama ben zaten evlilik sonrası yalnızca eş soyadı taraftarıyım. Bakalım zaman kızçeme ne gösterecek 🤭 Ama çok çabaladım tek isim için de eşim malesef.. 🤷🏻♀️😃
Defnem_26 Oğluma iki isim verdim emir kerem ama iki isim sesleniyoruz çevremizde iki isim seslenmek zorunda kalıyor.. kızımada tek isim verdim beren kulağına Esma Beren okuduk..
0Iremssyl 28 haftalık olduk ☺️ kızımızın ismini Ayda Pera koyacağız ☺️ bence 2 isim hoş olur çünkü kızımın da 2 secenegi olur hangisini isterse onu kullanır ☺️