Çok şükür biz bu günleri de gördük. Çok normal sıkıntısız ağrısız giden bir hamileliğim vardı bana hiç zorluk yaşatmadı 32.haftamda kaşıntım vardı sadece o da bir kaç hafta içinde geçmişti. 30.12.2022 cuma günü saat 23.00 da tv izlerken farklı bir şeyler olduğunu farkettim. Kesin sancım başlayacak biraz uyuyum diye yatağa geçtim hemen. Fakat sancılarım 20 dakikada bir şiddetli bir şekilde geldiği için uyuyamadım ayağıda kalkamadım. Sonra baktım 15 dakika 1 derken yavaş yavaş düşmeye başladı. Saat 05.00 gibi kalktım duşa girdim. Duş beni rahatlattı. Eşim işe gitmisti sancılarım düzene girsin aracagim seni dedim. Neyse ben biraz daha uzandım 10 dakika da 1 e dusunce eşimi aradım yavaştan gel diye. Hastaneye geldiğimde artık 5 dakika da 1 gelmeye başlamıştı. Neyse acilden giriş yaptırdık hemen muayene ettiler. Çok iyi açılman var 7 cm olmuş dedi ben şok. Doktor alttan muayene ederken yüz şekli değişti elime kıkırdak geliyor dedi garip oldum 34.haftamdan itibaren baş asagi demişlerdi hep. Başka bir doktor geldi o baktı usg ile kulağı dedi. Neyse bana yatış verdiler. Dogumhaneye çıktım tekrar muayene ettiler. Doktor suyunu patlatacağız kafasını cevirmeye çalışacağız döner insallah dedi. Suyunu patlatınca kordonu asagiya sarkabilir o durumda acil sezeryana almamız gerekir haberin olsun dediler. Neyse beni apar topar aldılar hemen idrarimi boşalttılar daha sonra suyumu patlattılar biraz uğraştılar fakat kafasını dönmedi. Hemen sezeryana götürdüler. Sanırım orda kalbi durmuş ben onu sonradan duydum. Hemen beni uyutup 5 10 dakika içinde bebeğimi almışlar 11.50 de. Ben 13.30 da uyandım. Hersey bitmişti ve ben hiçbir şey hatırlamıyordum. Açıkçası sezeryan hiç olmak istemiyordum. Küçük afacan son dakika golü attı olsun buna şükür. Dikiş yerlerim karnım cok ağrıyor onun dışında iyiyim iyiyiz. Acil sezeryana almasalardı suni sancısız güzel bir normal doğum hikayem olacaktı sanırsam. Ama buna da şükür oğlum sağlıklı bende kendimi illaki toparlarım. Rabbim herkesi sağlıkla yavrusuna kavuşturmayı nasip etsin❤️❤️