Zynpdrgn Iyi akşamlar arkadaşlar ya saçlarım çok kötü durumda aynaya bakınca enerjim düşüyor 13 haftalık hamıleyım doktorumu aradim son ay için izin verebileceğini söyledi acaba saçlarımı boyasam nasil bebeğe zarar vermeden boyayabilirim bi fikri olan var mi saçlarım kızıl akınca çok kötü oluo diplerinde baya çıktı etrafınızda saçını boyayayıp bebeğin sağlığında bi problem yaşamayan var mı
Deletedmom342 Zynpdrgn bende sormuştum o zamanlar son 3 ayda öneriyorum demişti 1 ayım kaldı 1 ay sonra boyatıcam diplerini boyamıyorum zaten ombre yaptırıyorum doktorunu dinle bence canım 🙋♀️
BerilGzl Merhaba ben 21.haftamda boyadım. Doktorum phyto markasını 21.haftadan sonra kullanabileceğimi söyledi.
Zynpdrgn BerilGzl aldım markanızın ismini umarim sabırlı davranırım bende 21. Haftada boyalıyabılırım
Sibel8888 Color soin ve pyhto önerdi doktorum ama color soin daha güvenilir ikisini de kullandım 12. Haftadan sonra sıkıntı olmaz demişti
Sibel8888 Zynpdrgn internetten aldım ben dermokozmetik, dermoeczanem yada n11 gibi sitelerde indirim kampanya oluyor cimri.com dan da bakın isterseniz
BerilGzl Zynpdrgn merhaba ben turuncukasa.com dan yapıyorum kozmetik alışverişlerimi boyayı da ordan aldım 55 tl’ydi bikaç hafta önce. 2 kutu almanı öneririm ama benim saçlar kısa olmasına rağmen yetmedi😓
Zynpdrgn BerilGzl hadi ya normalde ben üç kutu kullanıyorum tam yetiyor gramaja dikkat etmem lazm öyleyse