AyFa1608 2Meyve- neden erken doğum oldu ilki canım neden riskin var birde ilk doğumun kaçıncı haftada oldu bebeğin iyidir inşallah
2Meyve- AyFa1608 canım ilk doğum 32 haftalık iken oldu . Rahmimde benden bebeğe giden sol taraftaki damar sağ taraftakina göre kan akışı çok yavasmis bu la birlikte protein kaçağı ödem++ yüksek tansiyonu gebelik zehirlenmesi vs vs birlikte erken doğum söz konusu oldu 2020 yılında şuan çok şükür oğlum 3 yaşında prematüre bebek doğdu ama yaşıtlarınıda geçti yani şükür sağlığımız yerinde . Şuan kızıma hamileyim 26+2 yiz ve yine bebeğe giden damar ince ve kan akışı yavaş doktorum erken doğum söz konusudur dedi bu yüzden bende erkenden hazırlayıp çantamı koyucam inşallah bakalım
Eylulmom_ CmreKsidar sen muğlada oturuyordun dimi canım bende muğlada oturuyorum nerelerde 6 7 bin olmuş kiraları
Eylulmom_ CmreKsidar kız bende ortacada oturuyorum anam ortacalı bulmak buralarda imkansız neredeyse ben çok ucuza oturuyorum desene bizim apartmanda çok oluyor kiralık daire 😅
AyFa1608 2Meyve- inşallah zamanında gelir minik cadı🙂 benimde tek damarda direnç var rahim ağzı içim progestan kullanıyorum inşallah erken gelmez kızım😥
Symtk 2Meyve- bende şu an aynı durumdayım 34 de alacağız dedi doktorum ama kilomuz düşük küvez süreci yaşadınız mı? yorumunuzu görünce çocuğunuzun sağlıklı olmasına çok sevindim.. benim ilk bebeğim bi genetik bi durum mu bilginiz var mı ?
birannebirfurki AyFa1608 oğlumu 31+3te doğurdum şu an 30+5im hastane çantamı hazırladım nolur nolmaz ağırlaşınca zorlanırım diye
CmreKsidar Eylulmom_ suan bende ucuza oturuyorum 3 buçuk yıldırda burda oturuyordum oğlum gelecek yalanı bizi de buldu ☺️☺️
ZeynepNilDuran AyFa1608 30. Hafta bitirmiştim. Her şeyi yıka, as, kurut , ütüle, katla ve yerleştir zaten zaman alıyor. Yapınca insan baya rahatlıyor ama ☺️
Eylulmom_ CmreKsidar yaa beter olsun böyleleri insallah güzel içinize sinen ucuz😅bir yer bulabilirsiniz
Mommm03 AyFa1608 kizimda kaçıncı haftaydi hatırlamıyorum ama erken hazirlamstm🤣 şimdi 30 olacak daha bir hazırlığım yok 😶