esmerella37 Gebelikte kasık agrısı adetle aynımı oluyor acaba cnkü benm cok sancılı oluyor agrı kesıcı atmadan kesinlikle duramıyorum bayılacak raddeye geliyorum onla aynı mı oluyor yoksa ondann hafıf yada daha mi agır olıyor
Milosee esmerella37 benimde aşırı ağrılı geçiyordu hatta adet olmadan 1 hafta önce başlardı ağrılarım hamile kaldığım zaman 20 gün önce başladı ağrılarım ve evet çok sancılı geçti hamile olunca aynı adet olucakmisim gibi kasıklarıma acayip ağrılar giriyordu ben ayırt edememiştim hamile miyim adet mi olucam diye
Fatmapelit12345 esmerella37 Bende ilaçsız asla gecirenezdim adet donemimi hamile olduğum ayda adet olcak gibi belirtiler vardı ama olmadım ilaç içecek kadar değildi ağrım zaten doğumdan sonra mucize gibi artık adet ağrısı çekmedim elhamdülillah hep derlerdi bazısının doğumdan sonra geçiyor diye inanmazdım o ben degilimdir diye😂
Gamzeveruzgar esmerella37 benimde adetim çok ağrılı geçerdi. Kivranirdim resmen kasik agrisindan. Hamileliğin ilk zamanları da aynı sekilde ağrı oluyor canım. Ben bebeğime bişey olacak diye korkardım bile 🤭🤭
Tubagns1508 esmerella37 canım benimde çok ağrılı olmuştu kramp şeklinde olduğu günler de oldu regl olacağım sanmıştım gebeliğe ihtimal vermemiştim hatta 11 gün geçmesine rağmen test yapmadım 😁mevsimsel geçiştir öyledir böyledir dedim test yapınca anında pozitife dönünce şok olmuştum 😁
esmerella37 Milosee ben yandım ozamannya agrı kesici atmadan kesınlıkle duramıyorum brn ozamanda atarm kesınlıkle 🥹 cnkü resmen oluyorum o gn
tazemommyy28 Milosee benimde şu an adetime 12 gün var aşırı göğüs hassasiyeti var kasıklarıma da ara ara ağrı giriyor normalde bir hafta kala olurdu merakla bekliyorum
Milosee esmerella37 içmemeye çalış bitanem yada doktoruna bı sor belki o çözüm bulur Allah’ım şimdiden yar ve yardimci olsun ❤️❤️🌼🌼
ankaa Adetim ağrılı geçiyordu ama adet olunca baktım kasık ağrım var şüphelendim daha adetime iki hafta vardı çünkü ama dayanılmayacak bir ağrı değil ilaca ihtiyac duymadım
esmerella37 Milosee amin allah razı olsun ölüyorum sanıyorum atmazsam bayılacak raddeye geliyorum valla atmazsam bayılırım herslde acıdan
Bilgelihayat esmerella37 benimde adetim çok sancılıydı, ağrı kesicisiz ve sıcak su torbası olmadan duramıyordum ama hamile kaldığımda hiç adet sancısı gibi ağrım olmadı, şuan 34+4 haftalığız, arada bir geliyor adet olacakmış gibi ama hafiften
esmerella37 Bilgelihayat hani ilk agrı gelirya hafıf sancı oylemi geliyor yoksa adet son sancılarımı geliyor onu merak ediyorum ilki cok agrı olmuyorda sonrası felaket
Bilgelihayat esmerella37 benim çok hafif ilerliyor ve nadiren oluyor, kişiye göre değişiklik gösterebilir
arirangg esmerella37 Benim ilk hamileliğimde daha öğrenmeden önce çok adet ağrım oldu. Dayanılmayacak gibi değildi ama çok fazlaydı. İkincide ise sadece ara ara adet ağrısı vurup çıktı, sonra da neredeyse tamamen gitti.
cns__ esmerella37 ben neredeyse her adetimde ağrıdan ve tansiyondan bayılıyordum. Artık ağrı kesiciyi iğne olarak vurduruyordum öyle ağrılı geçiyordu. Ama gebelikteki kasık ağrısı adetken olsa yatar dinlenir son raddede ilaç içerdim. Ben de öyle dayanılmayacak seviyede olmadı hiç. İnşallahta olmadan doğururum 😂