ankaa Arkadaşlar Bebek Arabası Önerecekler Var Mı? Hafif ve İşlevleri Güzel Olan Bir Bebek Arabası Arıyorum .
Deryadeniz63 ankaa e bebekte kampanya vardı ben oradan aldım cumartesi 5500 den 4100 düşmüştü oraya bakabilirsiniz
Damlanek ankaa aylarca araştırdım mağza baktım en son maxi cosi leona da karar kıldım bel fıtığım var hafif birşey lazımdı bana hem hafif hem baya sağlam birde çocuk 3 yaşa kadar biniyor çift taraflı falan
ankaa Sellmaseellma Genişliği iyi mi coguna eşim küçük diyor kararsız kaldım puset olmalımı bilmiyorum gerekte cok duymuyorum ama
momlife317 ankaa evet olmali 1 yasa kadar inanilmaz rahat edersin ayrica ben yeni dogdugu zamanlar evde pusete koyarak bile cok rahat ettim
Sellmaseellma ankaa evde kullandım arkadaşımın bebişinde deneme yaptık kolay kullanımı rahat dönüş alıyor tek elle kapanıp açılıyor
Simgesahin25 Ben ilk kizimda stokke v3 kullandım sonrasında letgodan satmıştım ikinci kızıma hamileyim şuan 0 olanları aşırı pahalı olduğu için letgo üzerinden yine stokke aldım hayatımda kendime sagladigim en büyük kolaylik olarak görüyorum bebek arabasini, anne hizasında olduğu için kucak istemiyor sürüşü çok kolay vs tavsiye ederim
Minaege1166 ( Cybex gold sersi ) ve ( easywalker mini ) bebek arabası ikiside çok kaliteli hafif ve kullanımı kolay
BenMia Kanz x -go aldım, çok beğenerek aldım, pratik hafif… travel sistem olanlar çok aşırı hafif olmuyor , kabın boy alırsan travel sisteme göre daha hafifler.. ben onları cok beğenmediğim için travel sistem aldım
Fearytail Ben de travel ve kabin boy arası bir araba aldım bebeğim daha doğmadı ama dışarıda kullanan çok insan görüyorum. Bagi neo aldım bagi easy fold u da dışarıda çok görüyorum o biraz daha ağırdı ama
KeremikoBayky Chicco duo goody plus güzel bir arabadır hafif tek elle çok kolay açılır kapanır kabin boydur tam yatış seviyesi var sürüşü çok rahat eğer yeni doğandan itibaren kullanılacaksa travel system olarak satın alınabilir
bebek_firarda Ben pusetli ve uygun fiyatlı olsun istedim. Kanz D-go travel sistem aldım gayet güzel kullanışlı bence
MissC Babyzen yoyo 👌🏻 travel sistem araba kullanan arkadaşlarım var resmen eziyet ne bağaja sığıyo ne de hafif. Kimse tavsiye etmedi zaten. En güzeli tek tuşla toplanan arabalar anne içinde hayatı kolaylaştırmalı bence bu araçlar.