Gizemselcuk 26+6 günlük hamileyim bebeğim gün içerisinde çoğu kez taş gibi oluyor elimle ovalayinca yada elimi koyunca düzeliyor . Benim gibi bu durumu yaşayan anneler var mı 🙄 ? Endişeleniyorum artık açıkçası .
Deryadeniz63 Gizemselcuk bende 31 haftaligim ayni durum basindan beri bendede var doktora sordum herhangi bi sorun yok dedi
Melomeltem Gizemselcuk bende de sık sık oluyor bu durum 27 haftaligiz senin gibi ovalayınca yada elimi koyunca düzeliyor
Berfingnc Gizemselcuk düzenli olursa aksatma canım benimde öyle oluyordu 13 gün önce doğum yaptım 29 haftalık
Duygu07 Gizemselcuk bende 23 haftalık hamileyim günde bir kaç kere oluyor bana özellikle sırt üstü yatınca. Toparlanıyor bir tarafa sertleşiyor
Gizemselcuk Erken doğum belirtisi yazıyor internette panik yapıyorum ister istemez aklıma bissuru şey geliyor.valla ne stresli şeymiş hamilelik 🤪
Elom Berfingnc geçmiş olsun canım bende 24 haftalığım bende sancı oluyor erken Doğum riskim var bebeğin durumu nasıl?
2019annesi Kızımda cok oluyordu sertleşme. 41 haftada dogum yaptım 🙂 erken dogumla alakası olduğunu sanmıyorum. Rahim doguma hazırlanıyr diye biliyorum
Berfingnc Byzcll bebeğim çok kilo kaybediyor fakat doktorlar iyi diyorlar allahın izniyle daha da iyi olacak inşallah 🙏🏻
alperenimmmmm doktoruma sordum kasilmaymis doguma hazirlaniyormus rahim ayriyeten sanci belden giren agrilar vs olunca dogum belirtisi oluyor tek basina sknti olmuyormus
Berfingnc alperenimmmmm bende ağrı sızı sancı en ufak birşey yoktu bebek sertleşiyodu sadece hastaneye gittim sancı çıkıyodu bende tık yoktu açılmam bile vardı. Doğum yaptım zaten 29 haftalık
Byzcll Berfingnc dua edicem rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda evinize gidersiniz sağlıkla 🙏🏽
Berfingnc Byzcll allah razı olsun duaya çok ihtiyacı var oğlumun 🙏🏻 İnşallah oğlum sağlığına kavuşurda evine gelir bir an önce 🙏🏻
Berfingnc Elom doktorlar iyi diyorlar canım çok şükür kilo verme dışında iyi gidiyor dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻
Ebalp Gizemselcuk banada oluyor canim 25+4 bende gun icinde bi kac kez oluyor bende elimi koyup ovalayinca falan duzeliyor