Rabia111 Kızlar 17+4 çok büyük Bi uyku sorunum var geceleri uyuyamıyorum sonrada gündüzleri oturduğum yere bayılıp kalıyorum. 13. Haftamizda kanama yaşadık hala devam ediyor annem sağolsun onda kalıyorum ve progestan 200 mg kullanıyorum acaba uyku sebebi o olabilirmi yaşayan varmi lütfen yazarsanız sevinirim😇
5401 Rabia111 fitil olarak mı kullanıyorsun bnde uyuyamıyorum ve fitil olarak alıyorum ağız yolundan alınca sarhos gibi oluyorum 😅 ve ben 33+5 oldum bu dönem normal diyorlar ama genel de son zamanlarında gece hiç uyuyamıyrsun. Aama bunlar tatlı şeyler az kaldı
Rabia111 5401 fitil olarak kullanamadım afedersin tam olarak derine ittiremiyorum galiba aradan 2 3 saat geçse bile lavaboya girince bembeyaz tekrar çıkıyor. Doktora söyledim oda ağızdan al dedi
5401 Rabia111 öyle olur o kalıntısı zaten o zaman ilacı yatmadan yarım saat önce içmelisin o şekilde uyursun
mervece-2110 Bu genel bi durum sanırım, bende 17+1’im ve son bi haftadır uyku problemi yaşıyorum geceleri asla uykum yok ve gece uyusam bile lavobaya falan kalktığımda uykum kaçıyor. Normalde uyku konusunda sorun yaşamazdım ama bu haftalarda şaşıyorum kendime 🥲