Evet arkadaşlar hiç bir belirtim yokken birden sancım oldu 31 aralıkta saat 5 sularıydı eşim işten geldi. Ben dedim doğuruyorum herhalde neyse ben saat 8 kadar sancımı çektim hastane uzak olduğu içinde riske atmak istemedim bu arada devlette doğum yaptım . Saat 9 da hastane de olduk nst bağlandım muane oldum 4 cm açıklığım vardı. saat 10da sancı odasına alındım orda tekrar açıklığa bakıldı 6 cm olmuş şaşırdım saat 12 de de açıklığım 9 cm olmuştu doktor doğuma hemen almadı çünkü bebek aşağıya inmemişti . Size sancıyı tarif edemem gerçekten sancılar beni çok zorladı ama hiç kendimi yormadım saat 2 de doğuma alındım rahmim çok yumşaktı hiç bir şekilde kesil atılmıcak dedi doktor her neyse ben yanlış ıkındığım için bebek gelmedi mecbur kesi atmak zorunda kaldı kesim makata doğru bu arada hissettinmi diye sorarsanız gram hissetmiyorsunuz çünkü o sancı sizin kemiğinizin kırılmasını bile hissettirmez . Dikişleride hissetmedim ama benş sonrası zorladı şuan dikişlerim sızlıyor bide basur varı bende oda şimdi ağrıyor yaniok kolay oldu ama zor oldu rabbim doğuracak annelere yardım etsin 🤲