koza08 Elifcinar merhaba tüp bebeğe başlamak için nasıl bir süreç ilerliyor. Öncesinde mutlaka aşılama denenmesi gerekiyor mu? Sağlık problemim olduğu için ve ilerlememesi için hızlandırmak adına direkt tüp bebek tedavisi uygulanabilir mi?
Elifcinar koza08 hayır öncesinde aşılama denemek zorunda değilsin. Bütün tahlillerine eşinin tahlillerine bakılıyor uygun görülürse yapılıyor canım
koza08 Elifcinar anladım çok teşekkür ederim. Biz de bir yola giricez bakalım inşallah hayırlısıyla güzel bir şekilde sonuçlanır.
Tata Hcrmstf evet kendisi çok konuşkan değil ama teşhisleri çok iyi.yanında çalışan hemşireler embriyoloğlar çok iyi aile gibi olmuşlar :)
Hmde Elifcinar keşke devlet Hastanesi’nde kan tahlili verseydin canım bu süreç maddi olarak da yıpratıyor insani
Hmde aysegulka01 canım adetten adete değişiyor senin adetin kaç gün sonra yenileniyor çok erken dememiş mi doktor nerden baksan 2 hafta 3 hafta gecmesi lazım değil mi
ilmur41 Bimbambom sonuç ne çok merak ettim pozitif mi benimde 5 ci günüm şubat 2sinde kan testi vericem
Hcrmstf Tata herkesin yaşadığı farklıdır illaki o yuzden bi tedirgin oluyor insan ister istemez . Özel hastane olnca iki kere düşünuyoruz siz ne kdra yaptırdınız acaba en son?
Tata Hcrmstf ben tüp bebek raporu çıkarttım 11 bine yaptırdım aralıkta yumurta toplantı ocakta transfer oldu 17 bin di normal fiyatı. Zam gelmiştir herhalde muayneye bile ciddi zam gelmiş :(