Mutlulugummm Kızlar 7+4haftalik hamileyim hergun çoban salatası yapıp yiyesim geliyor bol limonlu yapıp yiyorumda sanırım buna aseriyorum😂😁bi sakıncası olur mu bu kadar çok salata yememin?
deletedmom6295 Mutlulugummm salata faydalıdır bütün gebelik diyetlerinin ana bileşenidir kendisi. yapını fazla kaçırmadan istenilen kadar yenmesinde sakınca görmüyor diyetisyenler
Busra_5461 Mutlulugummm bir an kendimi gordum sanki esim diyodu baska bise mi bulamadin yiyecek sabah kahvaltisinda salata yapip yiyordum 😀 oğlusum oldu 😊
RmeysaAkba Valla sen yine çobanmış ben sirkeli ve narlı salata yedim çok başlarda şimdi gene aynıyım 😂 hergüm yiyorum bi süre sonra geçiyo
Mutlulugummm RmeysaAkba canım napayim yiyorum istah gitmiyo hamile olmadan öncede böyleydim ama şimdi heryer salata sanki 🤣😂
Medusa Mutlulugummm tüm gece uyumadan saat başı tuvalete koştum.. 10’a kadar sürdü bu durum. Leblebi yiyorum tüm gün umarım çocuğumun kafası nohuta benzemez 😂😂
Sedahatun Yeşillikleri güzelce yıkayıp yersen hiç sorun olmaz bence. 7+2 yim ben de dün gece saat 11de canım waffle çekti nasıl bitirdiğimi hatırlamıyorum bile