Esesss Haftaya gırcez hala oyle tekme vs hissetmedim ara ar baloncuk gıbı hiisediyorum ve bazen cok takıyorum hıssetmıyorum dıye
Novamom_ Betulkaraa34 doktorum istedi lakin yaptırmadım hergün aç tok karnına şeker ölçümü yapıyorum şuanlık çok şükür bi sıkıntı yok
Esra_y Zeynepzeynepm bende bugün 16 haftalık oldum ama 15 te bende hafif ara ara hissediyordum bence bebek hareketidir😊
Z72r47asel Zeynepzeynepm Ben 16 haaftamda hissettim damar atar gibi hissettim şuan 20 haftalık oldum hareketleri daha belirgin hissetmeye başladım en çok da gece uzanidigimda içimde kıpır kıpır oluyor 🥰🤰👣
zepbjk Zeynepzeynepm İlk gebelik 17 gbi ama aslında net o olduğunu anlamam 19.hafta / 2. Gebelik 13-14.hafta İçinde mısır oatlıyo da mısırlar karnına değiyo gibi 😃
Hccff Haftadayim 20den beri net hissediyorum ama hala düzenli bir his değil. Öncesinde tek tük çok az hissediyordum.
Ozbyt Zeynepzeynepm net tekmesini 22 haftada hissettim ben onun öncesinde damar atması gibi oluyorduu
Damla_76 Ozbyt evet ben 18+3 deyim bende damar atması gibi kalp attışı gibi bişey oluyo ama bebek degildir diye düşünmüştüm
Asmeh Zeynepzeynepm 18. Hafta önce baloncuk patlaması gibi sonra kıpırtı oluyor bir kaç gün sonra da pıt pıt vuruyor😍
OzGus Zeynepzeynepm hissetmiş olabilirsin canım pitirdamalar hissediliyor ben de hissetmiştim 😌 sağlıkla gelsin 🙏🏻
Maya2022 Sedanur97 ay inanmıyorum bende bugün soldan sağa böyle birsey kaydi dedim bebek kaydı hareket etti kimse inanmıyor 12 haftamdayim ve 3. Bebeğim yani biliyorum ne olduğunu ama kimseye anlatamiyorum
Nurnoyan Zeynepzeynepm ben 21+3 ilk hissettim hafifti sanki bi kelebek varmış gibi içimde şimdi 26+2 futbol oynanıyormuş gibi hissediyorum 😅
Kalbiimde2can Merhaba ben ilk hamileliginde oglumu 16. Haftalikken hissetmistim simdi 6 yasinda insallah ikinci bebisimizide sag salim kucagimiza almak nasip olur 🥰
Gulipek Zeynepzeynepm 3. Gebeliğim olduğu için karın kasları daha gevşek tabii 12. Haftada pıt pıt hissettim şuan 34 hafta oldum artık gece uykudan uyanıyorum tekmelerine 🤭😀