edaun Merhabalar, 39+3 günlük olduk akşam sabah doğumu bekliyorum ama gelin görün ki cırcır (ishal) oldum😕 soğuk soğuk terleme içimin boşaldığını hissediyorum ve çok kötü.. Bu halde normal doğuma girmekten bile çekiniyorum. Aynı durumda olanınız ve Öner’iniz var mi acaba hemen etki edebilecek???
Semaburak edaun ishal ve kusma doğum belirtisi diyolar ama bence ishal olman senin için iyi lavmana gerek kalmaz 😂 ateş falan var mı doktoruna sordun mu ki
edaun Kenanizm18 dün dışarıdan yemek yemiştim ben de ona bağladım ama bilemiyorum, inşallah 🙏🏻doğum olur diye bekliyorum ama dediğim gibi bu halde nasıl normal doğum olur ki😔
edaun Semaburak yarın kontrolüm var ama bugünden gidicez gibi duruyor😅 ateş yok ama soğuk soğuk terleme var
Kenanizm18 edaun canım emin degilim ama burda okudum kadarıyla haşlanmış patates iyi geliyormuş. Ve böyle bi durumda onu düsünme lavman yaparlar 💐
edaun Rasev gelmiyor diye hayıflanıyordum meğerse işaret mi veriyormuş😂 inşallah canım bi an önce gelse o da ben de rahat etsek☺️