ArvenMom Kızlar bebeklerinizi nasıl hissediyorsunuz böyle bazen küçük ağrı oluyo sonra geçiyo bazen bı pıt pıt diye geriliyo özelikle bi kaç saatir ay acaba bebek mi yoksa gaz mı tecrübeli anneler bilir heycan yaptım 🙈
emine1819 ArvenMom en güzel haftalarınız son haftalar artık biraz dur diyceksiniz😀 ilk gebelikse okadar fazlada hissetmiyebilirsiniz benim ikinci gebeliğim geceleri uyumayı özledim yani kızımın tekmelerinden uyuyamıyorum desem😀maşallah çok aşırı hareketli eşim bile uyuduğu yerde hissediyor diyebilirim
Dmlyns elvinimmm siz dalgayı 38 de görün sanki içerde yetişkin bı çocuk yumrukları sert dirsekler vs şimdi bu haftalarda çok heyecanlı oluur ama sona yaklaştın mi nolur yavaş tekme at diye yalvaricaksiniz 😂benim şuan 38+5
elvinimmm ArvenMom bence bebektir ben artik video çekmeye basladim 🤣eşim diyo daha belirgin olmus gecen haftaya gore hareketi
elvinimmm Dmlyns ay bnde biran once tekme nasil bisi diye merak ediyodum boyle diyince bilemedim ilk diye heves ediyorum surekli harkeet etsin diye bekliyorum🤣bide benim kiz hissediyo babasi ne zaman onla konuşsa daha hareketli oluyo
cannkmrc Doğrudur canım bende 16 haftalıkken hissetmiştim çok mükemmel bir duygu kaçıncı haftasındasın
ArvenMom emine1819 ilk gebelik ama 18+3 zaten öyle sürekli değil 1 saat önce bi ağrı gibi oldu 3 4 saniye bi 20 dk önce de pıt pıt diye bi kaç defa emin olamadım 🙈