2prensesannes siyahinci3 benim ki çocuk ters dedi popo dar alanda dedi benzetme olarak söyledi bi kız başka doktor erkek dar alanda oldgndan acip gorulemiyo bana doktorumun dedgi doğumda öğrenirsin bu gidisle demisti gercektende öyle bisey kalmadı zaten
esrabarkin Likayolcusu bende daha öğrenemedim ama içimden erkek geçiyor ama kız olmasını istiyorum. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin
2prensesannes Simosunannesi benim 12 haftalikti yüzde verilmedi benzetme yapıldı sonrası aynı hafta da farklı doktora gittik erkeğe benziyo dedi popo dar alanda kapalı ters duzeltmemis kendinide gebelik olustgndan beri aynı pozisyondayms
siyahinci3 2prensesannes supriz bebek olur size ilk etepta alinacaklari ortak renk alirsiniz insaallah yinede gösterir doguma kadar
Gamzegull Ben daha öğrenmedim 2021 de kızım oldu bu bebisimde 2022 Eylül ayında gebe kaldım bakalım bunun cinsiyeti ne acaba 4 ocakta kontrol var o zaman öğrenecek…🥰🥰🥰🥰
yagmur089 Sblbngl kiz bence benim kiz arkadsimin kiz bir cok akrabaminki kiz yani tabi bunu biz degil rabbim belirliyor kiz veya erkek olasılığıni
Gamzegull Hadi hayırlısı inşallah merakla bekleniyor bu bebisimde çok fazla sırt ağrım var sendede oluyor mu kaç haftaliksin 🥰🥰🥰🥰
2prensesannes Şu ayıma kadarda kusma bulantı yasadm haricinde kasik tutulmasi hiç gecmedi baskı sırt ağrısı mahfetti aranızda çeken varmı nasıl duzeldi
melegimm01 ben 11 hafta beş günlüğüm yarın kontrolum var ama daha söylemez galiba erken ama 2022 sonlarinda hamile kalanlar erkek diyorlar çin takvimine göre de erkek çıkıyor bir kızım var 4 yaşında ona hamileyken yaşadığım şeylerden çok farklı bence erkek 🤔😂
Mrsmrv Sblbngl bence 2022 hamile kalanlar kimi duysam erkek, bir tane kız beneğe hamile var çevremde ben de oğluşumu bekliyorum bu arada ☺️ Bence 2022 erkek senesiydi
Cananmusa Bence kız erkek karışık 😄😄çoğunlukla kız duyuyorum eltim Eylül’de görümcem Ağustos ta doğum yaptı ikiside kız bende kız inşallah Şubat’ta 🤩🌺🤗🙊
pandoraninkutusu Simosunannesi buradakile nubuna bakara veya kemik yapısına bakarak kız dedi bir tanede cinsiyet tahmini eden sayfaya para verdim oda %80 kız dedi ondan