Ayknur @gizemakay 9 bin ödedik maalesef İzmir’deki hastaneler aşırı pahalı adanaliyim normalde eşim asker burda Adana’da 5 bin burası uçuyor ama para göze gelmiyor vallahi
gizemakay Ayknur kııız 9 bin yine çok uygun. Bizim doktorumuz can hastanesiyle anlaşmalı muhtemelen doğum orda olcak, ocak zammı henüz belli değil ama 15 binden aşağı olmayacak, aralıkta 10 bindi
Kubra-ulas Ayknur Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun seni 💜 ya beni kayınvalidem çok çok etkiliyor hergün arayıp eşime söyle Kübraya sezeryan olmasın diyor. Zaten hepimiz çok hassas dönemlerden geçiyoruz. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ben birazda dış görünüşü düşünüyorum. Dikiş izleri vs duruyor mu yoksa geçiyor mu? Sarkık göbek oluyor mu bunları da merak ediyorum
Ayknur @Kubra-ulas yavrumu kucağına alınca emin ol sarkık göbek çatlak göbek derdi aklına bile gelmiyor kimseyi dinleme sen nasıl yapmak istiyorsan öyle devam et kaynanamda bana devlette yap dedi normal yap dedi dinlemedim verdim ağzının payını oturdu eşim en büyük destekcimdi çok korktuğumu biliyordu senin korkunun üzerine korku ekleyemem sen nasıl istersen öyle olsun dedi Allah bin kere razı olsun
Kubra-ulas Ayknur benim eşim de öyle sağolsun kendi anneme bile laf ettirmiyor ama gel gör ki kaynanam onu takmıyor 🤦🏼♀️ valla Allah razı sizden içimi rahatlattınız
zepbjk Gizem33_ Kız o iğne en kolayı 😃 İğneden niye korkuyorsunuz koluna yapılan gibi diyeyim can acıtan bir şey değil
Gizem33_ zepbjk sezaryende korkmam gereken bir yer varmı acısına bişey diyemem illaki acıyordur uyuşukluk sonrası fakat insanın gözü korkuyor o ortamdan felan
Umutluanne1 Ayknur burdan cevap vereyim dedim artık dedim canım sevindim senin adına Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ve çok sevindim çok korkuyordun çünkü atlatmana ve kolay demene çok sevindim kaç dk sürdü toplam doğum bide bebeği çıkarırken sallanıyorsun falan diyorlar doğru mu bu
Ayknur @Umutluanne1 Allah razı olsun canım çok şükür atlattık inan ne sallanma ne cekiştirme ne bastırma hicbirsey hissetmedim yattigim dakika bebeğim çıktı çok şaşırdım hemen diktiler sadece tansiyonum düştü midem bulandı 2 defa onda da hemen müdahale edip anında kendime getirdiler tek zorlandigim nokta tansiyonumun düşmesiydi onun haricinde hiç korkulacak birşey yokmuş
zepbjk Gizem33_ Benim berbat geöti ama bak 2.ye gireceğim cumartesi yani yenilen pehlivan güreşe doymaz 😃 Sal gitsin düşünme çok kolay geçenide gördüm değişiyor herkeste. Ortamdan korkma senn dışında herkes çok mutlu 😂 doktor soruyor hangi müziği istersin ameliyathanede en az 4-5 kişi oluyor sana moral veriyorlar biri konuşuyo zaten başında seninle eğer benim gbi olmazsa kolay geçer sonradan sadece iyileşme ağrısı oluyor sonuçta meliyat ve belirli düzey ağrı kesici
zepbjk Gizem33_ Bnm zor geçen kısmı ki bu da herkeate olmuyor yatırdıkları an mide bulantısı yaptı öğürdüm çok ilaç berdiler tabi ama o on dk çok zordu sonradan ağrılarım çok oldu bir de uyuşukluğum çabuk geçti ameliyat sonrasında karnıma bastırdılar kan akışı için canımı çok yaktı(bunu da acımadı diyen var) o kadar. Senn sorduğun iğne en hissetmediğim olaydı 😃
Ayknur @Busbusu spinal oldu hepsi 9 binin icindeydi nerdeyse 3 gün yattım hastanede 1 gün öncesinde ciğer geliştirici felan yapıldı takip edildi ameliyat günü bide bugün akşam çıktık zaten 6 gibi günü hastanede bitirmiş olduk
Ayknur @Umutluanne1 teşekkür ederim canım vallahi benim korkulardan sonra dogurunca tüm çevrem rahatladi inan ki
Ayknur @gizemakay doktorun nasıl bilmem ama dr.sadik beyi herkese gözüm kapalı öneririm tüm anneleri ferahlatır Allah bin kere razı olsun doktor degişme dusuncen olursa hiç düşünme sadık hocaya git canım hastanenin ilgisi de çok iyi gece bile sürekli başına geliyorlar sadık hoca apayri doğumhanedeki insanlar apayrı muhtesemlerdi belki sadık hoca gibi Doktorlar vardır illaki ama benim ve kızımın kahramani iyiki yolumuza çıkmış rabbim herkesin karşısına böyle insanlar çıkarsın ben çok doktor gezdim 30. Haftamda buldum çok geç buldum ama bin şükür keşke ilk başta karşıma çıksaydı var bunda da bir hayır