Evett hep normal doğum istemiştim, hatta ona şartlamıştım kendimi. En son doktor kontrolumde doktorumla konuştuk gebelik şekerim vardı riske atmayalım normal doğum yapıncada kimse sana madalya takmıcak zaten demişti. (Haklı😁) Eşimle dedik tamam sezeryanda karar verdik ama nasıl korkuyorum. Eşimin kuzeni benden 1 hafta once sezeryan olcaktı. Neyse oldu onla konuşuyoruz nasıl korktum herşeyi hissettim sakinleştirici yaptılar, aklım olsaydı genel yapardım dedi. Bi strese girdim ki sormayın🤦🏼♀️ Günlerim az kaldı ne heyecan ne de başka bişey boşlukta gibi kaldım. Neyse o gün geldi çattı hastaneye geldim yatısım yapıldı. Benimle ilgilenen hemşire bi kız vardı damar yolu açmaya geldi. Can yakıyo falan denmişti ama benim canım o kadar yanmadı acıkcası elimin üstünten denedi olmadı sonra kolumdan açtı. Nst bagladılar bizim ki çıkcagını anlamış biraz doktorum öyle söyledi, daha sonra konustuk ettik birazdan alıyoruz seni ameliyata dediler. Gram heyecan yok neden öyle oldum bilmiyorum😁 Hemşireyle biri daha geldi ameliyata götürüyolar beni kızda nasıl konuskan kafamı dagıtmaya calısıyor. Sedyeye yatırdılar beni içerde hemşireler hazırlık yapıyolar anestezi uzmanını bekliyoruz geldi, oturur vaziyete geldim. İğneyi yapmaya başladı inanın hic bi şekilde acı yok ufak bi sinek ısırığı sizi korkutmasın hic. Bi ara iğneyi yaparken sol ayağımı teptim resmen o neden oldu bilmiyorum. Neyse sırt üstü yattım, hafiften uyuşmaya başladım derken dedmki ben uyusmadım ayağımı kaldırabiliyorum😁 kaldır bakayım bi göreyim dedi. Zorladım kalkmadı ama herşeyi hissediyorum. Doktorum geldi korkma sakin ol falan filan ben boş boş yatıyorum tabi😁 karnıma bişeyler sürüyolar hissediyorum tabi. Doktorumda başlıcagımız zaman sana sölücez dedi tamam dedm bende. Anestezi uzmanı başımda bana sorular soruyor falan meğersem kafamı dagıtıyormus. Karnıma birden bastırmaya basladılar hissediyorum ama acı yok nefes alamıyormıs gibi oldum, birden ağlama sesi geldiii oğlumm doğdu🥹 o anki mutluluk tarif edilemez şuan bile yazarken ağlıyorum. Ağlaması hicc durmadı yanıma koydukları an sustu🥲 Daha sonra ameliyatın devamı geliyor😬 yine çekiştirip ediyolar bi an midem bulanmaya başladı. Dedm midem bulanıyor hemen dil altı verdiler cok kötü olursan söyle iğne yapalım dediler. Çıkartıcak kadar kötü değilim dedim. Bi kaç kişiden duymustum dikiş yapılırken mide bulantısı oluyomus. Bi arada öksürük tutmuştu. Doktorumda titreme gelicek bi süre korkma gecicek dedi. O titremeyi anlatamam kolumu tutamıyorum azer bülbül’den daha beter oldum😁 yarım saate oda geçti, agrılarım oldu evet ama cok cabuk ayaga kalktım sürekli yürüdüm cok önemliymiş o. Coğu kişinin sezeryanda sütü gelmiyormus benim geldi cok ilginctir oğlusumu emzirebildim. Bide doktor olsun ekip olsun gerçekten cok önemliii. Yani sezeryandan korkanlar asla korkmasınlar şuan iyi kii sezeryan olmuşum normal doğumla ugrasmamısım diyorum. Şuan 10 günlük olduk bile🥰 Allah herkesin sağlıkla kucagına aldırmayı nasip etsin🙏🏼