Turgutaykader İlk asilamam tuttu fakat kurtaj oldum kalbi durdu bebegimin ikinci asilama tutarmi art arda asilamalari tutan varmı
Arslannesi Turgutaykader bir bilgim yok tutar inşaALLAH canim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Amin dua etmek için yazdım sadece 🤲🌼
Rabissssscee Öncelikle Geçmiş olsun 🙏 kalbi duran kayıba genetik test yaptırdınız mı? Tutmasından ziyade psikolojik olarak buna hazır mısınız? Vücudunuz hazır mı? Sorun sizde mi eşinizde mi?
Turgutaykader Rabissssscee patolojiye yollafil temiz gelfi ben zaten her ihtimale karsi oksopar sulandirici vuruluyordum proluton igne bide genetik test yaptircaz simdi bi sorunumuz yoktu senemiz dolmadan asilama olduk cok istedigimiz icin ultrasonda polikistik bide kilom vardi
Turgutaykader Rabissssscee yani soyle diyim bundan 4 sene sonrada kalsam hamile ayni korkularim olucak tabiki bu benim aklimdan hic cikmicak .Ama inanin cocugumuzla buyumek istiyoruz o yuzden soruyorum .rahmim toparlanmis .kurtajin ustunden 25 gun gecti dilerim Allah’tan hepimize saglikli kucagimiza almayi nasip eder
Rabissssscee Turgutaykader kesinlikle o korku asla geçmiyor sizi çok iyi anlıyorum. Bu konu hakkında en net Bilgiyi doktorunuz verir diye düşünüyorum dışarıdan duyulan sadece zihin doldurmak olur