Tossila Kızlar birkaç gün sonra doğacak bebişim inşallah. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin. isim bulmak çok zor. Ömer ismini rüyamda gördüm. Yanına isim bulamadık. Han mı Ayaz mı güzel sizce? Başka önerisi olan varsa da yazabilir..🌺🌺
Deletedmom_53 Tossila Ömer Ayaz bence🥰 Benimki daha çoook küçük cinsiyet belli değil ama erkek olursa Ömer Aras düşünüyoruz biz de ♥️
Smyye1B Tossila Oğlumun ismi Ömer ikinci ismi Berâ Ömer Berâ’m☺️ Sizede fikir olur belki Haricinde Ömer Ali’yi de beğeniyorum 😇
Cubukmakarna İki isim koymuş biri olaral iki isim çok zor diyebilirim. Kaldı ki benimkinin söylenişi kolay. Sizin ikisinde de maalesef uyum göremedim. Başka birşey daha iyi olur sanki
Tossila Cubukmakarna ya biz de Ömer’e yakışan isim bulmakta zorlanıyoruz ama bilemedim😔 herkes Asaf diyor ama bana sıcak gelmiyor Asaf.
Tossila Smyye1B Allah yavrunuza sağlık versin inşallah.bera’ yı ben de çok beğeniyorum. Ama kararı tek başına veremiyorum tabi. kızım var benim 12 yaşında, her isme şöyle dalga geçerler anne böyle dalga geçerler anne😔
Smyye1B Tossila Dalga geçme konuşunca gelince Haklı . Çünkü adını soyleyince yok Bela mı yok bora mi yok berat mi felan diye söyleyenler oluyor 🥲 He bide şey diyorlar Beyaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️