Karman34 Gulden23 ben düğmeli pijama aldım 109 TL ye trendyoldan bir hafta sonra pazara çıktım 60 TL ye aynısının başka rengini aldım 😅 iki pijama bir gecelik götüreceğim
Gorkim Lohusa takımı falan eminönüne gidip alan var mı internetten daha güzel şeyler oluyor diyorlar ben bu ay daha da ağırlaşmadan gidip bakmak istiyorum aslında
ayysnrr Gulden23 kalın almadım sürekli ter atarsın dediler 2 tane pamuklu düğmeli takım aldım, omuz şalı bir de orta kalınlıkta eşofman takımı koydum, 2 3 tane de atlet koydum eğer çok terlersem sık sık değiştiririm diye
Duyguucnr Ben bir takım önden düğmeli aldım, birde elbise tipi gecelik aldım üzerine hırka koydum. Sizce yeterli mi Bi takım daha pijama eklemelimiyim çantama?
kahvekokusu_ Duyguucnr pijamalı bi tane daha al bence kanama oluyo alt biraz daha olmalı kan çıkabiliyo herkeste farklı olur ama kanamanın çıkma ihtimalini düşünerek alt 2 tane koyabilirsin .
MaviDeranHazal Gulden23 lc Waikiki önü düğmeli aşırııııı rahat hafif penye kumaş pijamalarından aldım. Gecelik ve hatta terliğimi bile ordan peluş terlik aldım. Rahat hafif olayım diye
kahvekokusu_ Gulden23 Ben LCW den aldım ince aldım çünkü ev sıcak artı havlu çorap ve örme hırka giyeceğim emzirirken de aşırı terleme oluyo . Terlemenin sonu da hastalık zaten . Ayak ve sırt sıcak olsun tamam . Kendimizi yakıp bunaltmaya hiç gerek yok . Emzirmek zaten bunaltıcı oluyo uzun sürüyo terletiyo . İlk çocuktan mütevellit bunları yaşadığım için ince aldım yani .
Lavinya1014 Ham kısa kollu hem uzun kollu bir kaç takım pijama ve gecelik aldım hastaneler inanaılmaZ sıcak sakın cok kalın alma hatta yanına mutlaka kısa kollu pijamada koy bunalırsın cünkü