Dark mavininhertonuu bez sayısı yeterli ise besleniyordur, bazı bebekler uzun uzadiya emmiyor. Benim kızımda 15 dk falan emerdi ama tombul bir bebekti 2 saatten erken vermeyin uykusunu alamıyor olabilir, biraz da tazyikli olunca hemen mayismaz Bezini takip edin o size yol gösterecektir
Annesininportakali53 mavininhertonuu güzel beslenmedigini nerden anladın günde 5-6 en az bez degistiriyorsan sorun yok heleki daha küçükmüş benim bebeğim doğumdan 2 gün sonra 300 gram kaybetti şişliği indi ama tam 1 aylik asisinda kontrolünde tam 1 kilo almıştı yani 30 günde 1 kilo doktorda masallah tombik demisti yeni doğan bebek genelde hep memede uyuyor uykuya meyilli oluyor 10 dk emse bile yeter yeterki sık sık emzir ben ilk 10 gün alarm kurdum yarım saatte bir emzirdim gündüzleri geceleri de düzenli 1.5 saatte bir şimdi 35 günlük geceleri alarm kurmuyorum her 1.5 saatte kalkıyor emiyor kendi kendine
mavininhertonuu Annesininportakali53 Uyumuyor huysuz o yüzden acaba mı dedim, ne güzel düzenli kalkıyormuş bizimki gece uyuyor gündüz uyumuyor gece alarm kuruyorum ama duymuyorum uyuyakalıyoruz o yüzden, keşke düzene girse biran önce
Annesininportakali53 mavininhertonuu gazı vardır gazını al het etmeden sonra canım o çok huzursuzluk yapar. Merak etme valla hepsi geçiyor sabret sen 5 dk da olsa emzir o emdikce hem çene kası güçlenir hemde sütun artar bide memeyi iyi kavrat o yüzden de huzursuz olabilir yağla masaj yap vücuduna
mavininhertonuu Annesininportakali53 Gazını alıyoruz altı temiz ama yok çığırırken kitleniyo resmen, evet geçer inşallah biraz toparlansak bir sorun kalmaz da bakalım
Asim_Mehmet mavininhertonuu doğumdan sonra 200 gr vermesi çok normal. Önemini atmıştır. Onun dışında benim bebeğim premature, ben her hafta kilo artışı için sağlık ocağına gidip tarttirirdim. Size de tavsiye ederim, anneye bir fikir bir rahatlama sağlıyor. 3gun sonra tarttirip daha net bilgi sahibi olabilirisiniz. Bebeğinizin neyine binaen doymadigini düşünüyorsunuz?
mavininhertonuu Asim_Mehmet Kontrolümüz var orda tartılır bakalım, doktor dedi kilo kaybımız var diye bencede ödemdi 🤷🏻♀️ çok ağlıyor acaba yetersiz mi besleniyor uykusu kısacık falan olunca bide 5 dk emiyor beslenemediğini düşündüm
Annesininportakali53 mavininhertonuu çok gazlı olabilir belkide benim bebemde öyleydi gazını patır patır atsana aşırı gazlı gaz damlasi kullanıyoruz şuan ama masaj duş bu lar rahatlatıyor merak etme kilo da odemden ilk 2 gün düşüş olursa odemden 300-500 gram dusmesi normal sayılıyor
Asim_Mehmet mavininhertonuu Bebeğiniz çok küçük o yorulur memede uyur zaten hemen, öyle zamanlarda uyandırıp tekrar emzirmeye çalışın. Biz de aynı durumlardan geçtik. Makineniz varsa sağım yapın sütünüzü ölçün.
mavininhertonuu Annesininportakali53 Gazını çok çıkarmasına rağmen mi gazlı o zaman bizimde sorun gaz olabilir karnı falan guruldar mı damlayı doktor mu önerdi
Candy88 mavininhertonuu yenidoğandı, kaç biberon denedim, lansinoh, avent, dr.browns, medela en son nuk alıştırma bardağı verdim ama her zaman biberonu tercih etti 6 aydan sonra pes ettim ama 18 aya kadar süt sağdım, anne sütü alabilsin diye uğraştım
1erkekkannesiiii mavininhertonuu canım beslenip beslenemediğini nasıl anlarsın bilemiyorum pis bezleri hesapla istersen. Ama emerken uyumaması ıcın ayağını falan gıdıkla o emerken parmağını bacağında ayağının üstünde altında gezdir uyuyamaz öyle çevremdeki herkes böyle yapıyor. Yine de kendinize yüklenmeyin kilo artışı iyiyse besleniyordur hele de dışardan biri diyorsa hiç takmayın
mavininhertonuu 1erkekkannesiiii Dışarıdakiler hep konuşur lohusa halimizle hakkımızı giriyorlar zaten. Evet sürekli uyarırım ama bi süre sonra komple dalıyor dürtsen de bana mısın demiyor, sağıp da vericem aynı zamanda artık
Annesininportakali53 mavininhertonuu karnı guruldemiyor ama gazını çıkarmasına rağmen gazlı karnına dokun sertlik varsa gazlidir damlayı doktorum verdi bitkisel ilaç bir sorun olmuyor
Emily37 mavininhertonuu evet canım gece gündüz 2 saatte bir emzirdim ilk ay.şimdi 2 aylık kızım 2-3 saatte bir emziriyorum gündüzleri geceleride bazen 3 bazen 4 saatte bir kendi uyanıyor o zaman emziriyorum