shsnm_yrn Hastane ve doktor tavsiyeniz var mı? İlk kontrolüme gittim fakat özelde mi devam etsem devlette mi karar veremiyorum
beyzzsenturkk shsnm_yrn özele gittim 25e kadar falan zam gelince devlete döndüm özelden daha memnundum maalesef devlete yöneldim pendikte oturuyorum ama sultanbeyli devlete gidiyorum hilal nalbant ve şeymanur yıldırım’ı çok beğeniyorum cok ilgililer sizinle oturup konusup anlatıyorlar diğerleri fos cıktı kartaldaki doktorları da beğenmedim ama hastaneyi beğendiğim icin dogumu da lütfi kırdarda yapmayı düşünüyorum özele giderken de esra aydın şahin’e gidiyordum kurtköy ersoyda kendisi ondan da aşırı memnundum 🙏🏻
Seydacavdarr shsnm_yrn ben özel olarak erdem e gidiyorum devlet olarak da göztepe şehir hastanesine son 30 günüm ama hala hangisinde doğum yapsam karar veremedim
Mericylmz shsnm_yrn ben Çamlıca medipole gidiyorum muayene ücreti 300 dr Ayşe kavaslıoğlu doktorum çok memnunum
adesayakarak Özel hastanelerde anlaşma yapabiliyormuşsunuz bende çok geç öğrendim bir araştırın derim. Yıllık olarak süresi kontroller, doğum ve sonrası için geçerli oluyormuş