Skrn1 Papatya611 bende de var 29 haftalığım doktor ilaç vericek ve kaşıntı olunca sadece sıcak su ile yıka rahatlatır başka bir çözüm yok
Edau9 Papatya611 17.Haftamda başladı doğum yaptığım güne kadar geçmedi.9 gün önce normal doğum yaptım doğumda temizlendi sanırım bitti gitti.Doktorum söylemişti zaten doğumda tertemiz olucak diye ☺️
Rabiaturgut4445 Papatya611 doktora git baska çözüm yok bana fitille krem verdi o bile işe yaramadı kaç haftadır aynı kremi kullanmaya devam ediyorum ama
Ahuum Papatya611 doktor önce mantar fitili veriyor . Sonra vajinal probiotik gibi bişy veriyor. O geçirmesede tamamen hafifletiyor. Şeker var bende doktor şeker olanlarda mantar bitmiyor dedi.
busrabrbr Papatya611 sıcak suyun içine biraz sirke koyup yıkayınca bana çok iyi geliyor , anneme çok önceden bir doktor söylemiş bu yöntemi ama tabi yinede doktorunuza danışın ama gerçekten böyle yakıyor rahatlatıyor
Aysegul5506 Papatya611 Hamilelik şekeri cikti mi sekerrden oluyormuş mantar enfeksiyonu. Mutlaka doktora başvurun vajinal krem veriyor dış kisma sürüyorsunuz. Belli bir süre sonra geçiyor. Ilık suyla yıkamak ve kurulamak gerekiyor sürekli. Zor bir sürec. Özellikle gece kaşıntısı sinir bozucuydu. Sürekli su içmeye çalışın. Tuvalete sık çıkmak iyi gelir.
Crescent96 Bende 20 haftalığım o kadar sıkıldım ki şu mantardan ilk hamileliğimdede olmuştu bi fitil kullanmıstım geçirmişti ama bu doktorumun verdiği hiçbişe yaramadı artık iğreniyorum kendimden geçmek bilmiyor😔