Nursenamirann Kızlar bursada ozel hastanelerde detaylı ultrason fiyatları nedir cevap verirmisiniz Mesela doruk hastanesi hayat hastanesi medical park
Kbramhmt Nursenamirann sürekli fıyat degısımı oluyor hastane isimlerini googledan bakarak telefonla fıyat sormanız cok daha mantıklı bence boyle yanıltıcı oluyor
Ozlemduman Nursenamirann nilüfer medicabilde 1195 dediler esentepede 1200 dediler sonomarda nakit 700 kartla 750 dediler sonomarda yaptırdım ben 7 aralıkta
Hurmuz16 Nursenamirann ben haftaya çarşamba yıldırım dorukta detaylı ultrasona giricem 520 tl ye ama yılbaşı öncesi randevu aldığım için o fiyattan yararlanıyorum şuanki fiyatını bilmiyorum zam gelmiştir arayıp sorun isterseniz
Hurmuz16 Nursenamirann biraz geç kalmışsın canım normalde 1 ay önceden randevu alınıyor istersen arayı biran önce randevu al
Hurmuz16 Nursenamirann biraz önce aradım yıldırım doruk hastanesini aradım fiyat sordum Şuan 520 tl dediler istersen arayıp randevu al
karadeniiiz Medicalparkta ne kadar olduğunu bilmiyorum canim benim sigortam karşilamişti ama renkli değil bildiğin normal siyah beyaz ultrason bakiyorlar bende gidince hayal kırıklığına uğradım ve doktor sana hiç birsey anlatmiyor bana öyle denk geldi 🥹