nebakiyonkomikmi @1erkekkannesiiii bir kız bir erkek 🌸 @esmerella37 3 erkek 1 kız 🌸 @Yazilimcianne bir kız bir erkek 🌸 @nergis_a iki kere erkek 🌸 @Ayezhanim bir erkek bir kız 🌸 @Mustafayigitvebeytugannesi iki erkek bir kız 🌸 @Betusgunes iki erkek bir kız 🌸 @aysimaaturkann erkek 🌸 @Momtheangel erkek 🌸 @Nazyapiyo_ya erkek 🌸 @elis97 kız 🌸 @Edalimm erkek 🌸 @Tgcccc kız 🌸 @elifungan kız 🌸 @Mgrlkkk kız 🌸 @Damlasuu erkek 🌸 @coolmother erkek 🌸 @3kuzuAnnesiyim aşkım sende yorum yapmıştın ama bulamadım seni bir türlü ne dediğini 🙏
Tgcccc nebakiyonkomikmi canim bu nedir tam olarak hatırlayamadım ben . Benimkinin cinsiyetinini tahmin ettin ben mi seninkini🥰
nebakiyonkomikmi Mervem- tutanlarda var canım fakat ikilemde kalan çok olmuş öyle görünüyor bizimki biraz kararsız kalmış ne olsam ne olsam 🤔🤔😂😂
Mervem- nebakiyonkomikmi yerim onu sağlıkla gelsin bana da çok farklı yorumlar geldi hayırla gelsinler
2prensesannes 3kuzuAnnesiyim size yine resim ekledim 😂 biz 100 delik alamdgmz için doktorumzdan benziyo dediği sadce dogumda gorcez dedi bu gidisle